Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam a párom feleségé...

Hogy tudassam a párom feleségével, hogy velem csalja?

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg hogy a párom a feleségét velem csalja 2 éve, de én nem ismerem a feleségét, de azt szeretném hogy megtudja mekkora egy k*cs*g a férje. Gyerekük nincsen. Erről én sem tudtam mindkettőnket átvert ez a rohad*k, de még nem tudja hogy rájöttem erre.

Semmilyen közösségi oldalon nincs fent a felesége, hogy adhatnám a tudtára ezt?? Belegondoltam hogy szegény nő, mos főz takarít rá aztán reggeltől estig velem csalja őt. Hogy tudassam vele???

2012. márc. 10. 17:31
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
18%
Igazából hiába mondod el neki, hinni úgy sem hisz, vagy te lennél aki bele akar rontani a kapcsolatban.
2012. márc. 10. 18:44
 32/51 anonim ***** válasza:
78%

"Igazából hiába mondod el neki, hinni úgy sem hisz, vagy te lennél aki bele akar rontani a kapcsolatban."

Miért ne hinne? Két év alatt biztos van annyi közös dolguk, amit prezentálni tud. Közös fotó, sms-ek, e-mailek. Ha a nő nem hiszi el, akkor nem akarja elhinni. Az meg megint más tészta...

2012. márc. 10. 18:45
 33/51 A kérdező kommentje:
Vannak képek is meg sms-ek meg minden, bizonyítani tudom, de hogy keressem fel, nem tudtok ötlete adni, nem tudom kideríteni a címet.
2012. márc. 10. 18:51
 34/51 anonim ***** válasza:
66%
Csak úgy tudod meg a cimet, ha valakit megbizol, hogy kövesse a "párodat", hogy megnézze merre lakik!
2012. márc. 10. 18:53
 35/51 anonim ***** válasza:
83%
Lesd meg a lakcímkàrtyàjàt. Wc-re csak elmegy, annyi idő elég lesz.
2012. márc. 10. 18:57
 36/51 anonim ***** válasza:
73%
Ha zsebben hordja az iratait, vagy szimplán nincs nála, az sem nyerő. :S A telefont meg ha ilyen sunyi, biztos mindig a zsebében tartja. Tényleg valakit rá kéne állítani, hogy kövesse.
2012. márc. 10. 19:00
 37/51 A kérdező kommentje:

A telefonját nem teszi le sehova még egy percre se, a lakcím kártyáján meg más cím van ahol már voltam. :(

Nem tudom mit tegyek vagy tehetnék.

2012. márc. 10. 19:05
 38/51 A kérdező kommentje:
Nagyon ügyesen csinálja a dolgait most jönnek elő bennem hogy már hányszor észrevehettem volna, de hülye voltam.
2012. márc. 10. 19:06
 39/51 anonim ***** válasza:
79%

Telefonszám alapján. Ha titkos, akkor is valakinek a valakije csak utána tud nézni. A munkahelyén szintén ismerős ismerőse talán tudja a címet. Rendszám alapján, ugyanez. Nincs valami telke vagy nyaralója? Akkor földhivatalnál a tulaj címe megvan. Ha sportol, akkor az edzőteremben is megvan a címe. Ha igazolt sportoló, akkor ott. Valamilyen irányból csak szerencséd lesz.

Arra viszont készülj fel, hogy a pasi azt fogja állítani, hogy bosszút akarsz állni, mert nem kellesz neki. Úgyhogy próbálj még az utolsó pillanatban is sms-t kapni tőle, hogy simán kapcsolatban vagytok, eszében sincs szakítani. És igenis a lehető legjobb döntés, ha figyelmezteted a nőt. Volt már itt kérdés, szeretnéd-e tudni, ha csal a párod? Tízből tíz ember akarta tudni. Hajrá!

2012. márc. 10. 19:06
 40/51 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk bejött a "két szék közül a földre". A feleségnek még magyarázkodnom sem kellett, mert mire én felbukkantam, addigra már elege volt a férjéből. Úgyhogy szimplán kibeszéltük egymással a fickót, utána már egyikünknek sem kellett.
2012. márc. 10. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!