Hogy tudassam a párom feleségével, hogy velem csalja?
Ma tudtam meg hogy a párom a feleségét velem csalja 2 éve, de én nem ismerem a feleségét, de azt szeretném hogy megtudja mekkora egy k*cs*g a férje. Gyerekük nincsen. Erről én sem tudtam mindkettőnket átvert ez a rohad*k, de még nem tudja hogy rájöttem erre.
Semmilyen közösségi oldalon nincs fent a felesége, hogy adhatnám a tudtára ezt?? Belegondoltam hogy szegény nő, mos főz takarít rá aztán reggeltől estig velem csalja őt. Hogy tudassam vele???
"Igazából hiába mondod el neki, hinni úgy sem hisz, vagy te lennél aki bele akar rontani a kapcsolatban."
Miért ne hinne? Két év alatt biztos van annyi közös dolguk, amit prezentálni tud. Közös fotó, sms-ek, e-mailek. Ha a nő nem hiszi el, akkor nem akarja elhinni. Az meg megint más tészta...
A telefonját nem teszi le sehova még egy percre se, a lakcím kártyáján meg más cím van ahol már voltam. :(
Nem tudom mit tegyek vagy tehetnék.
Telefonszám alapján. Ha titkos, akkor is valakinek a valakije csak utána tud nézni. A munkahelyén szintén ismerős ismerőse talán tudja a címet. Rendszám alapján, ugyanez. Nincs valami telke vagy nyaralója? Akkor földhivatalnál a tulaj címe megvan. Ha sportol, akkor az edzőteremben is megvan a címe. Ha igazolt sportoló, akkor ott. Valamilyen irányból csak szerencséd lesz.
Arra viszont készülj fel, hogy a pasi azt fogja állítani, hogy bosszút akarsz állni, mert nem kellesz neki. Úgyhogy próbálj még az utolsó pillanatban is sms-t kapni tőle, hogy simán kapcsolatban vagytok, eszében sincs szakítani. És igenis a lehető legjobb döntés, ha figyelmezteted a nőt. Volt már itt kérdés, szeretnéd-e tudni, ha csal a párod? Tízből tíz ember akarta tudni. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!