Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam a párom feleségé...

Hogy tudassam a párom feleségével, hogy velem csalja?

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg hogy a párom a feleségét velem csalja 2 éve, de én nem ismerem a feleségét, de azt szeretném hogy megtudja mekkora egy k*cs*g a férje. Gyerekük nincsen. Erről én sem tudtam mindkettőnket átvert ez a rohad*k, de még nem tudja hogy rájöttem erre.

Semmilyen közösségi oldalon nincs fent a felesége, hogy adhatnám a tudtára ezt?? Belegondoltam hogy szegény nő, mos főz takarít rá aztán reggeltől estig velem csalja őt. Hogy tudassam vele???

2012. márc. 10. 17:31
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
88%
És mellesleg, ha akkor az a Nő nem nyitja fel a szemem, akkor még mindig abban a házasságban lennék, ami már rég nem működött, egy ellaposodott volt, én lépni nem mertem volna, a volt férjem meg biztos nem hagyott volna el, úgy hogy szeretőket tart mellettem
2012. márc. 10. 17:59
 12/51 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem pedig megérdemli ez a szemét, hogy két szék közt a padlóra zuhanjon, mégpedig minél előbb! Akik azt mondják: ne, miért mondják? Inkább hülyén éljen tovább az a szegény nő, úgy átverik? Ti inkább lennétek a tudatlanság állapotában, hogy fenntartsátok a csak képzeletetekben létező családi idillt?
 13/51 A kérdező kommentje:
17:57 Igazad van, ezt én is így gondolom helyesnek.
 14/51 anonim ***** válasza:
56%
Ha a párod, akkor gondolom néha nálad is alszik. Készítsd ki az ágyban, és ha elaludt, kutakodhatsz a telójában. Hátha...
2012. márc. 10. 18:01
 15/51 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ha van egy csepp méltóság benned, kidobod a pasit és nem avatkozol bele a kapcsolatukba. Nem a te dolgod. A te dolgod az, hogy rájőjj arra, hogy lehettél olyan vak, hogy 2 évig nem vetted észre, hogy felesége van. Mert az egy dolog, hogy gusztustalan, amit művelt a pasi, de sajnos a te felelősséged is megvan azért.

Tedd a szívedre a kezed, nem a feleségen akarsz "segíteni", hanem a pasin akasz bosszút állni. De ezzel lealacsonyodsz a szintjére, és magadat alázod porig. Főleg ha a feleség nem hisz neked. (Mert én például nem hinnék.) És a végén úgyis te leszel a rohad* k***a, mert mégiscsak te voltál a szerető. Az senkit nem fog érdekelni, hogy nem tudtad.

2012. márc. 10. 18:02
 16/51 anonim ***** válasza:
73%

"És a végén úgyis te leszel a rohad* k***a, mert mégiscsak te voltál a szerető. Az senkit nem fog érdekelni, hogy nem tudtad."

Vagyis csak azért ne szóljon, hogy magát ne keverje bajba? Szerintem meg bátor dolog a kérdezőtől ez, vállalja, hogy talán ő is el lesz marasztalva a helyzetben, de mégsem akarja, hogy hülyére vegyenek egy nőt. Mert lehet, ha ő szakít vele, utána a férfi keres másik szeretőt, és talán annak is kamuzik és egy további nőt hülyítene talán évekig. Szerinted ezt korrekt dolog hagyni, csak hogy ő mossa kezeit?

2012. márc. 10. 18:04
 17/51 anonim ***** válasza:
12%

*Inkább hülyén éljen tovább az a szegény nő, úgy átverik?

Én úgy gondolom, hogy 2 ember kapcsolata csak arra a 2 emberre tartozik, aki benne van. Ez igaz a kérdezőre és a pasasra is, és igaz a pasasra és a feleségére is. Olják meg a problémáikat, ahogy tudják.

A kapcsolat elsősorban a bizalomról kell szóljon. Az biztos, hogy ha felbukkanna egy vadidegen nő, hogy ő a férjem szeretője, biztos, hogy ne foglalkoznék vele.

2012. márc. 10. 18:07
 18/51 anonim ***** válasza:
74%

Bár kellemetlen, de valószínűleg én is felvenném a kapcsolatot a feleséggel.

tudd meg az állandó lakcímét valahogy: Barátok, munkahely, valami hivatalos irat/számla, lakcím kártya stb.

Egyébként biztos, hogy még nős? nem lehet, hogy elvált vagy valami?

2012. márc. 10. 18:08
 19/51 anonim ***** válasza:
44%
láttál egy videót...és? biztos, hogy most is házas? Biztos, hogy az egy máködő házasság? Nem tudsz semmit
2012. márc. 10. 18:08
 20/51 anonim ***** válasza:
16%

Bátor? :) Ugyan már! Ez csak duma. A pasin akar bosszút állni. Semmi köze az ismeretlen nőhöz.

Vagy itt mindenki olyan jó és tökéletes ember, hogy mindig mindenkinek jót akar, soha senkinek nem árt, még véletlenül sem? Valóban minden pillanatban tökéletesen viselkedtek a párodokkal, szüleitekkel, testvéreitekkel, munkatársaitokkal, barátaitokkal, ismerőseitekkel, szomszédaitokkal? Mert ha nem, akkor miért is kéne egy vadidegen ember érdekében porig alázni magát a kérdezőnek?

De ha ti vagytok a tökéletesség példaképei, akkor én kérek elnézést...

2012. márc. 10. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!