Összeköltöznél olyan férfival, akit nem rakhatsz ki majd akkor sem, ha esetleg nem jön össze az együttélés?
Konkrétan arról van szó, hogy semmi vagyona sincs, csak a nettó 100 ezer forintos fizetése. Ezenkívül semmi. Szóval nem teheted ki, mert ebből nem tud még egy albérletet sem kifizetni, legalábbis ezen a környéken. Felmerülhet a kérdés, hogy most hol lakik. A veje abból él, hogy van 5 lakása, amiket kiad. Ebből az egyikben lakik, persze ingyen, de ha kiköltözik, akkor az is ki lesz adva fizető vendégnek. Örökölni nem fog semmit. Saját lakása sosem volt. Addig egy albérletben élt, amíg többet keresett. De az a munkahely megszűnt, most meg csak ennyit keres.
Én az a típus vagyok, aki mindig végigveszi az összes lehetőséget, és hát nekem az is eszembe jut, hogy lakva lehet bárkit megismerni, de ha kiderül, hogy együtt lakva már nem jó, akkor sem tudom kirakni. És nem tudok továbblépni, ez már végleges lesz. Tudom nem arra kell gondolni, hogy mi lesz ha nem jön össze, de nem mindenkivel lehet együttélni, és semmi garancia nincs arra, hogy vele lehet. Nekem saját lakásom van.
Mit tennétek?
"Még valami: mi lenne, ha Te mennél oda, ahol most lakik ... a Te lakásodat pedig kiadnád? "
PONT EZT akartam írni!
adjál magatoknak 1/2 - 1 évet, aztán meglátod !!!
én ezt nem értem! ennyi nem kellene negativan látni a világot! mi is most állunk az összeköltözés előtt. a párom költözik hozzám! és nekem ilyen eszembe se jutott, hogy mi van ha nem jön össze, hogy rakom ki?! elvégre azért költözünk össze mert szeretjük egymást!
másik: ebben a mai helyzetben nem hiszem hogy sok fiatalnak van megtakaritása, más örül ha van munkája, de saját lakásról vagy banki megtakaritásról álmodni se mer...
nekem van, páromnak nincs, de ez egyáltalán nem befolyásolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!