Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is sok a vita a faceboo...

Másnál is sok a vita a facebook miatt vagy csak nálunk?

Figyelt kérdés

Ha valamit kiteszek (idézetet, képet vagy zenét) és valaki lájkolja vagy hozzászól, már a plafonon van.

Én nem nézegessem más képeit (amit épp látok a hírfolyamban), ne lájkolgassak senkit és nem kell mindenki képéhez hozzászólni.

Egy ismerősöm kirakott egy képet, ahol félmeztelenül ül a fűben mellette meg a kutyája. Annyit irtam a kép alá, hogy: "milyen nagyra megnőtt a kutyusod, nemrég még attól féltél, hogy rálépsz a sötétben".

Emiatt nagy veszekedés volt, mert biztosan hosszú percekig csorgattam a nyálon azon a pasin.

Ha valaki bejelöl ismerősnek és visszajelölöm amiatt is balhézik. Attól, hogy valakivel egy lépcsőházban laktam 5 évig, vagy egy suliba jártunk 8 évig még nem kell, hogy az ismerősöm legyen.

A bikinis képeim le kellett töröljem azzal a szöveggel, hogy az ő párját ne nézegesse senki, meg amúgy is az túl intim. De én persze ne merjek szólni, ha ő megnézi az ismerőseinek az ismerőseit, természetesen bikinis lányokat.

2012. márc. 8. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Amelyik kapcsolatot tönkreteszi a facebook, az olyan is. Az én barátom egyszer balhézott velem össze egy képen, mert hogy egy munkatársa szólt, hogy milyen szexi vagyok - ezért szerinte túl kihívó (annyi volt, hogy pántnélküliben voltam a képen, de semmim nem látszott ki). Levettem, de mondtam neki, hogy még egy ilyen és repül. Azóta nem korlátozzuk egymást. Mondjuk nagyon nem is használjuk a facebookot sem másra, mint hogy egymással beszélgessünk:)
2012. márc. 8. 16:20
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Mi sokat veszekedtünk miatta, mert sok nő főleg családos asszonyok irkálgattak neki és engem ócsároltak a családi életünkbe be akartak furakodni, megelégelte kitörölte magát és azóta minden rendben van

Magamat meg nem fogok kitörölni, mert testvéreimmel és barátaimmal meg néha anyukámmal ezen beszélgetek

2012. márc. 8. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A mi kapcsolatunk speciel ráment párom idióta facebook függösége miatt. Több időt töltött a gép elött ülve, mint velem.
2012. márc. 8. 16:42
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha a fb képes tönkretenni egy párkapcsolatot az a kapcsolat nem ér sokat. Elég fura a párod viselkedése, főleg mert azt írod más szituációban nem féltékeny.

Ha megér neked ennyit a kapcsolat log off-olj fb-ről, ha nem akkor hagyd ott a párod, mert ez így elég gáz.

Mi nem vagyunk fb-n, szóval nálunk ebből tuti nincs vita.

2012. márc. 8. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálunk emiatt nincs vita, mivel a párom nincs fb-on. Ha az egyetemi infók nem ott terjednének,én sem lennék,nyaranta inaktiválom magamat. Szerintem nálatok jó döntés lenne, ha valamelyikőtök törölné magát.
2012. márc. 8. 17:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon szoktuk egymásét nézegetni. Ha találunk valamilyen vicces képet/videót, akkor azt átküldjük a másiknak, de egyébként magánterületként kezeljük.

Engem az exneje idegesített facebookon, de miután megtaláltam a letiltási lehetőséget, már nem tud se olvasni, se üzenni nekem, úgyhogy az egyetlen probléma is megoldódott.

2012. márc. 8. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Az én férjem nem érti minek vagyok fent, de nekem fontos, mert itt levelezek mindenkivel és itt tudok másokról képeket nézni. Mióta szültem alig tudok valakivel találkozni, mert nehéz időpontot egyeztetni. Ha ez nem lenne én biztos, hogy bediliznék.

A mi kapcsolatunkat ez nem tudja tönkretenni. Egyébként napi rendszerességgel nézném, de van hogy 3 napig oda se jutok, mert mire elalszik este a gyerek én is vele...

Férjem nincs fent, nem szereti az ilyen oldalakat.

2012. márc. 8. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!