Másnál is sok a vita a facebook miatt vagy csak nálunk?
Ha valamit kiteszek (idézetet, képet vagy zenét) és valaki lájkolja vagy hozzászól, már a plafonon van.
Én nem nézegessem más képeit (amit épp látok a hírfolyamban), ne lájkolgassak senkit és nem kell mindenki képéhez hozzászólni.
Egy ismerősöm kirakott egy képet, ahol félmeztelenül ül a fűben mellette meg a kutyája. Annyit irtam a kép alá, hogy: "milyen nagyra megnőtt a kutyusod, nemrég még attól féltél, hogy rálépsz a sötétben".
Emiatt nagy veszekedés volt, mert biztosan hosszú percekig csorgattam a nyálon azon a pasin.
Ha valaki bejelöl ismerősnek és visszajelölöm amiatt is balhézik. Attól, hogy valakivel egy lépcsőházban laktam 5 évig, vagy egy suliba jártunk 8 évig még nem kell, hogy az ismerősöm legyen.
A bikinis képeim le kellett töröljem azzal a szöveggel, hogy az ő párját ne nézegesse senki, meg amúgy is az túl intim. De én persze ne merjek szólni, ha ő megnézi az ismerőseinek az ismerőseit, természetesen bikinis lányokat.
Olyan képeket teszel fel amilyet csak akarsz.
Nem az ő döntése. Beszéljétek meg , erősítsd meg benne a tudatot hogy te csak őt szereted meg ilyesmik.
Ez nem normális viselkedés. Ha megbízok valakiben(ő benned nyilván nem) akkor nem csinál ilyet. A túlzott féltékenységi hisztik oka egyébként sokszor az, hogy pont ő az aki megcsal vagy hajlik a dolog felé. Mardossa a bűntudat és a társban is megpróbálja a saját rossz tettét megtalálni.
El kell gondolkodni azon, hogy ha ilyen pitiáner dolgok miatt így viselkedik, akkor később mit fog produkálni.
És nem, mi nem szoktunk ilyenen vitatkozni.
A mi családunkban nincs vita a facebook miatt.
Senki nem használja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!