Szerintetek is nagyon nagy sértés törölni valakit facebookon?
Attól függ, milyen kapcsolatban vagytok. Ha engem törölne / tiltana egy közeli ismerős, az rosszul esne, ha egy olyan személyről van szó, akit nem nagyon ismerek, akkor nem zavarna.
Én személy szerint nem töröltem még senkit ismerőseim közül, bár van, akit inkább letagadnék, hogy ismerem. Ha azt a személyt törölném, azt hiszem nem sértődne meg, és engem sem zavarna, ha ő így tenne.
"mert állandóan menhelyes kutyákkal nyomta teli az üzenőfalat"
Mármint felhívást tett ki örökbefogadásra váró kutyákról? Szerintem mondjuk az értékelendő dolog, hasznosabb, mint kiírni, hogy "most pisiltem" meg társai...
Engem az irritál, ha állatkínzós képeket osztanak meg, az ilyen emberkéket már kitöröltem.
Szerintem nem. Engem mondjuk pont nem érdekel, ki töröl le, én sokat letöröltem, akit nem is tudtam hova tenni meg szimplán nem bírom a pofáját.
Az ismerőseim közül max 3-4-nek nézem az üzenőfalát, a többi tevékenysége hidegen hagy. Ha esetleg sorozatosan küldd valami játék felkérést meg ilyen baromságokat, akkor ki szoktam törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!