Mit csináljak ha utálom az anyósomat?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok a párommal.10 hónapos a kisfiúnk.Anyosom 4 szer ha látta de akkor sem foglakozott vele inkább ki megy a konyhába mert ott cigizhet amit tőlem lop el.Az utcán meg se látja az unokáját el megy mellette.A fő probléma hogy nem szeretik a gyerekemet de mindig elvárják hogy tartsuk őket anyagilag mert szegények.A kisfiúnak mióta meg van egy csokit nem vettek.Ha át is jönnek ami ritka akkor sem az unokával foglalkozik hanem hogy mit lophat el vagy hogy minél több cigit szívjon el tőlem.A párom erre nem szól semmit csak hogy fáj neki de ugyan úgy jár hozzájuk és segít nekik.Engem ez nagyon zavar annyira hogy azon vagyok hogy meg szabaduljak tőlük képes vagyok arra is hogy elhagyom a párom.Nem tudom hogy mit csináljak annyira utálom az anyósom.Ki van ebbe a helyzetbe és hogy mi a megoldás erre?2012. márc. 8. 11:39
11/12 anonim válasza:
ritkítsd a találkozókat, ne engedd be, ha nincs otthon a párod (végülis lehetsz vécén vagy cserélhetsz pelenkát, amitől nem tudsz ajtót nyitni).
Hát ha ti adtok neki pénzt, abból ne vegyen játékot, csokit, fura lenne.
Cigit dugd el, ha keresi, akkor elfogyott vagy leszoktál.
Később, ha nő a gyerek, több pénz kell rá, akkor hiába fogja anyósod elvárni, hogy adjatok neki pénzt, mert nem lesz. A saját családod kárára törvény szerint sem köteles a párod az anyját eltartani.
Nem tudom, anyósod nyugdíjas-e vagy munkanélküli, ez sem mindegy, a támogatás szempontjából, mert ha ő tehet róla, akkor tényleg nem támogatnám.
Sajnos nehéz válás során is megszabadulni a nagyszülőktől, mert még mindig ott van a nagyszülői és apai láthatás.
12/12 anonim válasza:
Edes istenem.....az elso valaszolo nevetseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!