Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha utálom az...

Mit csináljak ha utálom az anyósomat?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok a párommal.10 hónapos a kisfiúnk.Anyosom 4 szer ha látta de akkor sem foglakozott vele inkább ki megy a konyhába mert ott cigizhet amit tőlem lop el.Az utcán meg se látja az unokáját el megy mellette.A fő probléma hogy nem szeretik a gyerekemet de mindig elvárják hogy tartsuk őket anyagilag mert szegények.A kisfiúnak mióta meg van egy csokit nem vettek.Ha át is jönnek ami ritka akkor sem az unokával foglalkozik hanem hogy mit lophat el vagy hogy minél több cigit szívjon el tőlem.A párom erre nem szól semmit csak hogy fáj neki de ugyan úgy jár hozzájuk és segít nekik.Engem ez nagyon zavar annyira hogy azon vagyok hogy meg szabaduljak tőlük képes vagyok arra is hogy elhagyom a párom.Nem tudom hogy mit csináljak annyira utálom az anyósom.Ki van ebbe a helyzetbe és hogy mi a megoldás erre?
2012. márc. 8. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Én azt nem értem, hogy 10 hónapos a gyereked, gondolom még szoptatsz és cigizel? Meg 10 hónaposan már csokit akarsz neki adni?
2012. márc. 8. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

Vannak ilyen emberek.

Ha szereted a párodat-és miért ne szeretnéd, hiszen gyereked van tőle-akkor maradj vele, így lesz a legjobb.

Az anyóst meg ha nem tudjátok pénzelni, ne pénzeljétek.

A 10 hónapos pici baba simán felnő a nagyi nélkül.

Különben tényleg nem egészséges a baba mellett füstölni.

A párod szereti az anyját, még jó hogy meglátogatja.

Neked nem kell elkísérned.

Az anyóst nem kell szeretned, foglalkozz inkább a babával.

28/n

2012. márc. 8. 11:52
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Azért felmerül bennem jó pár kérdés. Biztosan nem egy kiváló ember az anyósod, de vajon neki mi a véleménye rólad ? Beszéltél már vele ezekről a problémákról ?

A párod azért segít neki, mert az édesanyjáról van szó.

Valóban szeretnéd, hogy többet foglalkozzon a gyereketekkel, hogy többet járjon hozzátok ? Nekem úgy tűnik, így is bőven eleged van belőle.

Azért jól gondold meg, hogy ez miatt elhagyod a párod, ráadásul egy 10 hónapos kisgyerekkel. Van önálló jövedelmed ? Miből fogsz élni ?

2012. márc. 8. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Tegyél el minden mozdíthatót, megunja az átjárkálást, ha nincs miért. Cigizni ezenzúl csak a kijelölt helyen (utca).Inkább őt rázd le, mint a gyerek apját.
2012. márc. 8. 12:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem nem adok még csokit neki csak képletesen értem.Cigizni nem a gyerek mellett teszem hanem a teraszon szoktam.Anyósom kényelmes és ő fázik és nem megy ki.De a párom nem sérti meg.Ha valakinek fontosabb az anya mint a gyermeke egészsége akkor szereti a gyermekét kérdem én????
2012. márc. 8. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
De te SZOPTATSZ és CIGIZEL! Nem számít hol cigizel ha szoptatsz!
2012. márc. 8. 12:12
 7/12 A kérdező kommentje:
NEM SZOPTATOM MÁR 2 HÓNAPOS KORA ÓTA.
2012. márc. 8. 12:18
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

HOL OLVASTÁTOK, HOGY SZOPTAT??????????

Már bocsánat, de nem mindenki szoptat 10 hónapos gyereket, vagy mert nincs teje, vagy mert a gyerek hagyja abba, stb. stb......

Kedves kérdező, én egyszerűen letojnám az anyóst és nem hívnám át, ha jönni akar megmondod hogy nem értek rá.

A válaszolók nagy része meg igen hasznosan a kérdésedre válaszolt.....gratulálok a szövegértésükhöz. Jellemző, a szoptatáson lovagolnak (holott szó sem esett róla), de értelmes szó nem hagyta el a billentyűzetüket.

2012. márc. 8. 12:19
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

Abban igazad van, hogy a férjednek kéne határozottabban fellépnie. Az én anyósom a 3 hetes gyerek szobájában akart rágyújtani... a férjem úgy dobta ki a cigijével együtt, hogy útközben a kabátját sem adta oda neki.

Ha szükségük van anyagi támogatásra, NÉHA vásároljatok be nekik, de pénzt ne adjatok.

2012. márc. 8. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
a 71 %-osra nem mondok semmit, olyat erőltet, amit sehol sem olvasott. Meg egyébként is, kinek mi köze hozzá? Nem ez volt a kérdés. A cigit rakd el, ha jönnek, és ne nagyon állj szóba vele. Férjeddel legyél türelmes, neki mégiscsak az anyja.
2012. márc. 8. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!