Mit csináljak ha utálom az anyósomat?
Vannak ilyen emberek.
Ha szereted a párodat-és miért ne szeretnéd, hiszen gyereked van tőle-akkor maradj vele, így lesz a legjobb.
Az anyóst meg ha nem tudjátok pénzelni, ne pénzeljétek.
A 10 hónapos pici baba simán felnő a nagyi nélkül.
Különben tényleg nem egészséges a baba mellett füstölni.
A párod szereti az anyját, még jó hogy meglátogatja.
Neked nem kell elkísérned.
Az anyóst nem kell szeretned, foglalkozz inkább a babával.
28/n
Azért felmerül bennem jó pár kérdés. Biztosan nem egy kiváló ember az anyósod, de vajon neki mi a véleménye rólad ? Beszéltél már vele ezekről a problémákról ?
A párod azért segít neki, mert az édesanyjáról van szó.
Valóban szeretnéd, hogy többet foglalkozzon a gyereketekkel, hogy többet járjon hozzátok ? Nekem úgy tűnik, így is bőven eleged van belőle.
Azért jól gondold meg, hogy ez miatt elhagyod a párod, ráadásul egy 10 hónapos kisgyerekkel. Van önálló jövedelmed ? Miből fogsz élni ?
HOL OLVASTÁTOK, HOGY SZOPTAT??????????
Már bocsánat, de nem mindenki szoptat 10 hónapos gyereket, vagy mert nincs teje, vagy mert a gyerek hagyja abba, stb. stb......
Kedves kérdező, én egyszerűen letojnám az anyóst és nem hívnám át, ha jönni akar megmondod hogy nem értek rá.
A válaszolók nagy része meg igen hasznosan a kérdésedre válaszolt.....gratulálok a szövegértésükhöz. Jellemző, a szoptatáson lovagolnak (holott szó sem esett róla), de értelmes szó nem hagyta el a billentyűzetüket.
Abban igazad van, hogy a férjednek kéne határozottabban fellépnie. Az én anyósom a 3 hetes gyerek szobájában akart rágyújtani... a férjem úgy dobta ki a cigijével együtt, hogy útközben a kabátját sem adta oda neki.
Ha szükségük van anyagi támogatásra, NÉHA vásároljatok be nekik, de pénzt ne adjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!