Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt barátomról kiderült h...

A volt barátomról kiderült h 10 éve füvezik bizonyos rendszerességgel . Jól tettem hogy elhagytam?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk alatt derült ki, mondjuk legalább ezt elmondta .ebből volt nem is egy vitánk .MErt mindig azzal ideologizált h ez kevésbé káros mint az alkohol. meg olyant ez mintha kivenne a hűtőből egy sört semmi több. És a társaságban meg jelen van ez a dolog ha egyik barátja felveti szívnak mind.

Szóval ez volt az ideológia ,sok más egyéb mellett ez volt az ok h kiléptem ebből. Viszont szerettem és még hiányzik. DE ugye jól döntöttem?

27 éve amúgy ..szerintetek mi lesz így vele ? megfog változni ? tud ő már egyáltalán e nélkül meglenni?

2012. márc. 7. 20:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
A kávé és a dohány is az, de mégsem végez veled olyan hamar, mint a fű vagy a keményebb drogok, és nem változtatja meg egy ember jellemét. De egyébként én is nagyon ellenzem a cigit, szerintem undorító szokás, és semmi értelme nincs. Azt mondják, megnyugtat, de szerintem nem emberi az, hogy ha ideges vagy, akkor rágyújtasz. Ha ideges vagy, legyél felnőtt és oldd meg. A cigivel max eltereled a figyelmed, de megoldódni semmi nem fog. A kávé meg tökjó dolog, ha csak akkor iszod, mikor tényleg kell, de aki már nem bír nélküle felkelni, az ugyanúgy függő. Szerintem az ilyesmi gyengeség és felelőtlenség.
2012. márc. 9. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!