A volt barátomról kiderült h 10 éve füvezik bizonyos rendszerességgel . Jól tettem hogy elhagytam?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk alatt derült ki, mondjuk legalább ezt elmondta .ebből volt nem is egy vitánk .MErt mindig azzal ideologizált h ez kevésbé káros mint az alkohol. meg olyant ez mintha kivenne a hűtőből egy sört semmi több. És a társaságban meg jelen van ez a dolog ha egyik barátja felveti szívnak mind.
Szóval ez volt az ideológia ,sok más egyéb mellett ez volt az ok h kiléptem ebből. Viszont szerettem és még hiányzik. DE ugye jól döntöttem?
27 éve amúgy ..szerintetek mi lesz így vele ? megfog változni ? tud ő már egyáltalán e nélkül meglenni?
2012. márc. 7. 20:10
11/11 anonim válasza:
A kávé és a dohány is az, de mégsem végez veled olyan hamar, mint a fű vagy a keményebb drogok, és nem változtatja meg egy ember jellemét. De egyébként én is nagyon ellenzem a cigit, szerintem undorító szokás, és semmi értelme nincs. Azt mondják, megnyugtat, de szerintem nem emberi az, hogy ha ideges vagy, akkor rágyújtasz. Ha ideges vagy, legyél felnőtt és oldd meg. A cigivel max eltereled a figyelmed, de megoldódni semmi nem fog. A kávé meg tökjó dolog, ha csak akkor iszod, mikor tényleg kell, de aki már nem bír nélküle felkelni, az ugyanúgy függő. Szerintem az ilyesmi gyengeség és felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!