A volt barátomról kiderült h 10 éve füvezik bizonyos rendszerességgel . Jól tettem hogy elhagytam?
A kapcsolatunk alatt derült ki, mondjuk legalább ezt elmondta .ebből volt nem is egy vitánk .MErt mindig azzal ideologizált h ez kevésbé káros mint az alkohol. meg olyant ez mintha kivenne a hűtőből egy sört semmi több. És a társaságban meg jelen van ez a dolog ha egyik barátja felveti szívnak mind.
Szóval ez volt az ideológia ,sok más egyéb mellett ez volt az ok h kiléptem ebből. Viszont szerettem és még hiányzik. DE ugye jól döntöttem?
27 éve amúgy ..szerintetek mi lesz így vele ? megfog változni ? tud ő már egyáltalán e nélkül meglenni?
Tehát ha nem tudnál róla h szív akkor ugyanúgy vele lennél? Nem az illumináltság vagy hasonlók zavartak hanem a tény h füvezik?
Ha ennyin múlott akkor nem kellett volna szakítani, mert mint magad is tapasztalhattad ez a legtöbb felhasználó életében kevesebb súllyal jelenik meg mintha néha elmenne piálni a barátaival.
Van egy diagram amin a különböző tudatmódosító szerek káros hatásairól készült, a herointól az alkoholon és a dohányon keresztül a fűig mindenféle van rajta, és a fű sokkal kevésbé addiktív mint a dohány.
amit a volt párod mond, hogy kevésbé káros ez tény....de hosszútávon a függőség szörnyü dolgokra képes...tudom...a volt szerelmem is ilyen volt...tönkretett mindent....tipikus amit leirtál...sz*rok a világra, minden mindegy...tompaság...alvás....és én sem birtam már ezt....folyton folyvást egy sötét szobában....nézni ahogy játszik és alszik, mert egyszerüen más nem érdekelte....sajnos a fü akárhogy is nézzük függőségben nagyon káros...mmint...az ember jellemére....(és az agyra is...volt párom folyton folyvást elfelejtett dolgokat....hiába volt rola szó két perccel azelőtt...)
mérték az a havi egy két három cigi...a napi rendszeresség függőség...és a heti rendszeresség is.....ami rendszeres az már függőség....nem szabad...hosszú távon jol jártál...tudom, hogy hiányzik, nekem még most is eszembe jut és vele lennék....de tudom, hogy jol döntöttem....mert nem voltam boldog...és nem arra volt szükségem, amit ő adott (ill hát nem adott...) és nem arra az életmódra....
23L
Így már, h a szex se ment neki, már tényleg komolyan függött, mert ha nem vitte volna túlzásba pont fordított lett volna a hatása. Lehet mást is használt mellette, v sokat dohányzott v piált.
Egyébként az embereknek több okuk lenne olyan kérdéseket feltenni h:
"A volt barátomról kiderült h 10 éve dohányzik bizonyos rendszerességgel . Jól tettem hogy elhagytam?"
Ugye milyen furán hangzana? Pedig aki rászokik a dohányra annak a szagán is érződik, és persze nem tud meglenni nélküle mert az a stresszoldója. Az ilyen erősebb függőségről mégsem tesznek fel kérdéseket, csak azért mert társadalmilag elfogadottabb. A drog szó jelentését a laikusok nem a helyükön kezelik, a kávé és a dohány is drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!