Feljelenthetek az apehnál egy olyan embert aki havi rendszerességgel kap egy bizonyos összeget persze adózni nem adózik belöle?
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 06:04
1/16 anonim válasza:
Honnan kap pénzt,és miért akarod feljelenteni?
2/16 anonim válasza:
Szabad országban bárki azt jelent fel, akit akar.
3/16 A kérdező kommentje:
Egy olyan problémám van hogy egy hozzátartozom rendszeresen pénzt küld egy nönek akiröl tudom hogy csak a pénzére megy és sajnos bizonyitékom nincs hogy biroságra vigyem a dolgot de valamit szeretnék csinálni hogy mással ne tegyen ilyet.
2010. aug. 19. 07:34
5/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogszerűtlen amit csinál...Nem kell belőle adóznia...Az, aki a pénzt adja(a rokonod),gondolom keres annyit(adózás után)h.telik neki "adományozásra"
Hogy ezt a maradék pénzt mire költi/kinek adja, az senkire se tartozik!!!
Egyáltalán nem az APEH HATÁSKÖRE ez az egész
Ne nevettesd ki magad!!!
6/16 anonim válasza:
Ez CSAK akkor tartozna az APEH-ra, ha az odaadott pénzt munkabérre adná. Ha csak ajándékba megy, akkor semmi köze ehhez.
Te meg ne legyél már ennyire rosszindulatú, mi közöd ahhoz, hogy m´s kinek mennyi pénzt ad oda, és miért.
7/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok rosszindulatu de látom hogy a vesztébe rohan a rokonom aminek még joval rosszabb következménye is lehet mint pár 100 ezer ft elvesztése
2010. aug. 19. 07:56
9/16 A kérdező kommentje:
bocs hogy érdeklödtem azt hittem van valaki aki esetleg tanácsot tudna adni mert sajnos elkeseritö a helyzet
2010. aug. 19. 08:18
10/16 anonim válasza:
nézd, ez az ismerősöd dolga. joga van hülyének lenni. elárulod, h miért ad ennek az illetőnek pénzt amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!