Parom 8 eves lanya, amikor itt van nalunk, velünk akar egy agyban aludni, mindenfele mondvacsinalt indokkal. A parom engedi is, de en olyankor nem tudok aludni. Hogyan kezeljem ezt? Mit lehetne tenni, hogy mindenkinek jo legyen?
Parom probalja ravezetni - dicserettel, stb. - hogy mennyivel jobb a sajat agyaban aludni, de nem megy. Parom nem is banja, de en nem tudok aludni, mikor ö is az agyban alszik velünk. Otthon a kislany egy kupacban alszik az anyjaval, es a testverevel, akik szerintem azert nem alszanak nalunk, mert nem lehet bujni, illetve, mert anyu mindent rajuk hagy.
A masik teso 11 eves, harmadik meg 6, ö külön alszik tölük, de nonstop riasztja az anyjat, ejjelente 5-6szor is, vagy szomjas, vagy csak birizgalni akarja az anyja hajat, vagy mittomen. Az anyja meg rohan mindig. Normalis dolgok-e ezek? /Engem zavar, mert mikor iskolas voltam, mar reg külön szobaban, önalloan aludtam, meg a tesom is. Nem örülök neki, mikor velünk alszik, mert bar a paromnak a gyereke, nekem idegen erzes, barmilyen durvan is hangzik./ Feltekeny nem vagyok a kislanyra, kimondottan jo a kapcsolatunk, csak fura nekem mindez, nem tudom, hogy kezeljem civilizaltan.
10-42:
miből következik ,hogy a kérdező nő ?
mert az írása alapján akár a férfi is lehetne
Értelmezd:n együtt él a kérdező valakivel, akinek a gyerekeinek az ANYJÁT emlegeti. Valószínű, hogy mivel anyuka már van, a kérdező párja az apuka kell, hogy legyen, aki általában férfi.
Vagy lehet a kérdező is férfi, bár ekkor a párja egy másik férfi kell, hogy legyen. De nem hiszem, hogy ez a felállás.
Ha a kérdező férfi lenne, akkor a gyerekek anyja vele élne,
Amúgy sokkal jobb lenne a gyerekeknek,ha önállóságra nevelnék őket.
Kérdező,ezzel úgysem tudsz mit csinálni,addig költözz át.Ennyi.
Az, hogy a 8 éves kislány az apjával alszik, az normális, mert ritkán látja.
Az viszont nem, hogy a 6 éves gyerek 5-6-szor ugráltatja az anyját éjszakánként.
Miért nem készítenek be neki egy üveg vizet este, igyon abból, ha szomjas.
Az, meg, hogy birizgálni akarja 6 évesen az anyja haját, és éjjelente ezért felébreszti, az simán tiszteletlenség a gyerek részéről.
Iskolás korú gyerekről beszélünk, nem egy csecsemőről.
Milyen már, hogy egy ekkora gyerek nem hagyja aludni az anyját, és ilyen hülyeségekkel csicskáztatja éjszakánként, hogy "ébredj, mert birizgálni akarom a hajadat, gyere ide!"?
Ebből mi lesz később?
"Anya hozd be a kajámat, vidd ki a tálcát, hozzál vizet, tedd ki a cuccom, pakolj utánam, szolgálj ki, gyere ide, menj oda" még tizenévesen is?
Így nőnek a szülők fejére a gyerekek.!
Ez a tisztelet hiánya a gyerek részéről, mert annyiba nem nézi az anyját, hogy tekintetbe vegye, hogy ő is ember, és szeretne végigaludni egy éjszakát, nem 5-6-szor rohangálni a gyerekéhez piti dolgokért.
Huh, köszönöm a megerösitest, vegre több hasonlo gondolkodasu megnyilvanulas.
Amugy gondolkodtam rajta, ez a kesöbbiekben sem jo a gyerekeknek, akarki akarmit is mond...
Aki meg a paromat minositette (asszem 16-os), annak csak annyit, hogy bar nem tökeletes a parom, de emberböl van izig verig, es a gyerekei es a volt felesege is eleg nagy labon tudnak elni, anyagilag nem szükölködnek. Összeget nem mondok, mert sokan el sem hinnek. Nem is fontos.
A ket alkalom kethetente: keves, de nem jelenti azt, hogy szabalyok nelkül kell, hogy teljen! Ettöl meg lehet felhötlen, a szabalyok arra jok, hogy mindenki tudja, merre hany meter. Butasag azt gondolni, hogy attol jobb lesz a gyereknek, hogy azt csinalhat, amit akar. Dehogyis! Csak artasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!