Mi lehet ez? Már napok óta nem tudok aludni tőle, ideges vagyok
Figyelt kérdés
Minden este,olyan tíz óra után többszőr is hallani lehet az ablak és a ház mögött hangosabb puffanásokat,kimentünk megnézni,h mi lehet az,de semmit se láttunk.Egyszer nemrég nyitva volt nálunk az ablak,szobában nem volt semmi,és valaki bedobott az utcárül valami festékes anyagot,amitől a benti falak is összekenődtek,és a házon a vakolaton is maradt utána valami.2012. febr. 11. 22:29
1/9 anonim válasza:
Gondolom keménykednek valakik az utcán. Magától nem repült be semmi.
2/9 anonim válasza:
Valaki paintballozik a közeletekben, de hogy miért sötétben és miért az ablakra???
3/9 A kérdező kommentje:
érdekes,ilyenkor bezzeg senki sem lát semmit,pedig az nappal történt,mikor az a festék berepült
2012. febr. 11. 22:35
4/9 anonim válasza:
Nincs valami nagyobb fás terület, vagy elhagyott épület a közeletekben, ilyen helyeken szokta paintballozni, de mondjuk világosban.
5/9 A kérdező kommentje:
nincs itt fás terület,házak sűrűn vannak egymás mellett,egy ideg vagyok,holnap suli miatt vissza kell mennem az albérletbe,de a családom miatt idegeskedni fogok,hogy mi lesz velük,ki tudja,mi lehet az
2012. febr. 11. 22:37
6/9 anonim válasza:
Tényleg basszus paintball, ez eszembe sem jutott. Valószínű igaza van a többieknek.
7/9 A kérdező kommentje:
paintballra gondoltam én is,de ki az az idióta,aki éjjel paintball-ozik?
2012. febr. 11. 22:41
9/9 anonim válasza:
És nincsenek festéknyomok sehol a hang irányából? Nappal nem mentetek el arrafelé? meg kellene nézni ezt nappal is. Csak van valami nyom, hogy most párviadalok mennek ott vagy csak részegek hülyülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!