Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Már napok óta...

Mi lehet ez? Már napok óta nem tudok aludni tőle, ideges vagyok

Figyelt kérdés
Minden este,olyan tíz óra után többszőr is hallani lehet az ablak és a ház mögött hangosabb puffanásokat,kimentünk megnézni,h mi lehet az,de semmit se láttunk.Egyszer nemrég nyitva volt nálunk az ablak,szobában nem volt semmi,és valaki bedobott az utcárül valami festékes anyagot,amitől a benti falak is összekenődtek,és a házon a vakolaton is maradt utána valami.
2012. febr. 11. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom keménykednek valakik az utcán. Magától nem repült be semmi.
2012. febr. 11. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Valaki paintballozik a közeletekben, de hogy miért sötétben és miért az ablakra???
2012. febr. 11. 22:34
 3/9 A kérdező kommentje:
érdekes,ilyenkor bezzeg senki sem lát semmit,pedig az nappal történt,mikor az a festék berepült
2012. febr. 11. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs valami nagyobb fás terület, vagy elhagyott épület a közeletekben, ilyen helyeken szokta paintballozni, de mondjuk világosban.
2012. febr. 11. 22:35
 5/9 A kérdező kommentje:
nincs itt fás terület,házak sűrűn vannak egymás mellett,egy ideg vagyok,holnap suli miatt vissza kell mennem az albérletbe,de a családom miatt idegeskedni fogok,hogy mi lesz velük,ki tudja,mi lehet az
2012. febr. 11. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Tényleg basszus paintball, ez eszembe sem jutott. Valószínű igaza van a többieknek.
2012. febr. 11. 22:38
 7/9 A kérdező kommentje:
paintballra gondoltam én is,de ki az az idióta,aki éjjel paintball-ozik?
2012. febr. 11. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát látod, vannak ilyenek.
2012. febr. 11. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
És nincsenek festéknyomok sehol a hang irányából? Nappal nem mentetek el arrafelé? meg kellene nézni ezt nappal is. Csak van valami nyom, hogy most párviadalok mennek ott vagy csak részegek hülyülnek...
2012. febr. 11. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!