Szó nélkül hagynád az alábbi dolgot?
Adott egy 35 év körüli férfi. Néhány évvel ezelőtt összejött egy nővel, aki már terhes volt, de nem az említett férfi a gyerek apja.
Eltelt néhány év, a férfi és a nő szakítottak. (Közben megszerette a gyereket).
Most a férfinak van egy új kapcsolata, lassan egy éve, de visszajár az exéhez, állítólag a gyerek miatt.
Havi szinten egy bizonyos összeggel támogatja a gyereket, plusz ha hazajön külföldről (kint dolgozik), azonnal meglátogatja a gyereket és az exét.
A jelenlegi párja viszont ezt nem nézi jó szemmel.
Ti hogy állnátok ezekhez a dolgokhoz?
Nem kértem senkit, hogy győzködjön.
Csak arra voltam kíváncsi, más hogyan reagál.
Ettől függetlenül az én véleményem eltér másokétól.
szerintem ha együtt voltak, és nevelte a nő gyerekét, akár papír nélkül is ő tekinthető az apjának. én büszke lennék a páromra, hogy ilyen felelősségteljes.
nyilván nem a nőt szeretné elsősorban látogatni, bár lehet, hogy még jó barátok, de erre kár féltékenykedni, ha működött volna köztük, nem mentek volna szét anno.
30N
"Én türelmes lennék, a gyerek születése fogva ott volt, olyan, mintha a sajátja lenne, látszik, hogy nincs gyereked, hogy nem tudod megérteni. Ha viszont azt érzed, hogy a párod a nő miatt jár oda, mert még szereti, akkor lépj ki a kapcsolatból, mert semmi értelme, hogy egyfajta ha nincs ló, jó a szamárba ess."
A férfi nem az én párom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!