Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szó nélkül hagynád az alábbi...

Szó nélkül hagynád az alábbi dolgot?

Figyelt kérdés

Adott egy 35 év körüli férfi. Néhány évvel ezelőtt összejött egy nővel, aki már terhes volt, de nem az említett férfi a gyerek apja.

Eltelt néhány év, a férfi és a nő szakítottak. (Közben megszerette a gyereket).

Most a férfinak van egy új kapcsolata, lassan egy éve, de visszajár az exéhez, állítólag a gyerek miatt.

Havi szinten egy bizonyos összeggel támogatja a gyereket, plusz ha hazajön külföldről (kint dolgozik), azonnal meglátogatja a gyereket és az exét.

A jelenlegi párja viszont ezt nem nézi jó szemmel.

Ti hogy állnátok ezekhez a dolgokhoz?

2012. márc. 4. 14:56
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem kértem senkit, hogy győzködjön.

Csak arra voltam kíváncsi, más hogyan reagál.

Ettől függetlenül az én véleményem eltér másokétól.

2012. márc. 4. 15:49
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
Kár,hogy ritka az ilyen pasi.
2012. márc. 4. 16:12
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha együtt voltak, és nevelte a nő gyerekét, akár papír nélkül is ő tekinthető az apjának. én büszke lennék a páromra, hogy ilyen felelősségteljes.

nyilván nem a nőt szeretné elsősorban látogatni, bár lehet, hogy még jó barátok, de erre kár féltékenykedni, ha működött volna köztük, nem mentek volna szét anno.

30N

2012. márc. 4. 16:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
pl apám is felnevelte a féltesómat (anyám előző házasságából született gyerekét), azért mert a szüleim nincsenek már együtt, még nagyon jóban vannak és apám a tesómmal is ugyanúgy törődik, mintha vér szerinti gyermeke lenne. szerintem ez kéne, hogy a normális legyen.
2012. márc. 4. 16:16
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
Én türelmes lennék, a gyerek születése fogva ott volt, olyan, mintha a sajátja lenne, látszik, hogy nincs gyereked, hogy nem tudod megérteni. Ha viszont azt érzed, hogy a párod a nő miatt jár oda, mert még szereti, akkor lépj ki a kapcsolatból, mert semmi értelme, hogy egyfajta ha nincs ló, jó a szamárba ess.
2012. márc. 4. 16:16
 26/27 A kérdező kommentje:

"Én türelmes lennék, a gyerek születése fogva ott volt, olyan, mintha a sajátja lenne, látszik, hogy nincs gyereked, hogy nem tudod megérteni. Ha viszont azt érzed, hogy a párod a nő miatt jár oda, mert még szereti, akkor lépj ki a kapcsolatból, mert semmi értelme, hogy egyfajta ha nincs ló, jó a szamárba ess."

A férfi nem az én párom!!!!

2012. márc. 4. 16:23
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Annak a gyereknek a férfi az apja. Teljesen normális, hogy látogatja. Az a nő, aki ezt nem érti meg, az megérdemli, hogy majd ha úgy alakul, hogy elválik, 1 gyerekkel, akkor a volt férj ne látogassa a gyereket, mert apuci új kis libájának nem tetszik. (az, hogy ki a gyerek vér szerinti apja, nem számít. Az érzések számítanak)
2012. márc. 4. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!