Szó nélkül hagynád az alábbi dolgot?
Adott egy 35 év körüli férfi. Néhány évvel ezelőtt összejött egy nővel, aki már terhes volt, de nem az említett férfi a gyerek apja.
Eltelt néhány év, a férfi és a nő szakítottak. (Közben megszerette a gyereket).
Most a férfinak van egy új kapcsolata, lassan egy éve, de visszajár az exéhez, állítólag a gyerek miatt.
Havi szinten egy bizonyos összeggel támogatja a gyereket, plusz ha hazajön külföldről (kint dolgozik), azonnal meglátogatja a gyereket és az exét.
A jelenlegi párja viszont ezt nem nézi jó szemmel.
Ti hogy állnátok ezekhez a dolgokhoz?
Ha a jelenlegi párjának AZ ESIK rosszul, hogy egy férfi foglalkozik azzal a gyerekkel, akit egy ideig nevelt, akkor ott a NÖVEL van igen komoly baj.
Másodszot, ha te nem vagy érdekelt, akkor teljesen lénegtelen, hogy szerinted a gyerek anyjával is foglalkozik. De a kérdésedben még erröl nem volt szó, hanem CSAK a gyerekröl.
Mellesleg MINDEN jó érzésü ember nem felejt el egy gyereket, és nem törli ki az életéböl, mert a szülöjével már nincs párkapcsolatban.
Nekem nincs,de a páromnak van gyereke.
Számomra ez azért furcsa, mert sehol nem találkoztam még ilyennel. Hiszen a legtöbb férfinek az a normális, hogy más gyerekét szereti amíg együtt él az anyjával, de utána már nem foglalkozik vele, hanem arra törekszik, hogy legyen sajátja.
Mellesleg: a kislánynak van újabb pótapukája, és szerintem van egy rendes apukája is, valahol az éterben...
Hogy ha érdekelné a nő, akkor miért szakítottak volna?
Egyet értek az előttem hozzászólókkal, rendes férfi!
"Hiszen a legtöbb férfinek az a normális, hogy más gyerekét szereti amíg együtt él az anyjával, de utána már nem foglalkozik vele, hanem arra törekszik, hogy legyen sajátja."
Ha szerinted EZ a normális, akkor VELED illetve az értékrendszereddel igen komoly bajok vannak.
Egy GYEREKNEK attól, hogy a férfi már nem él együtt az anyjával, még ugyanannyira az apja marad.
11.!
Én csak arra akartam célozni, hogy nem 100%, hogy csak a gyerekhez jár vissza.
""Hiszen a legtöbb férfinek az a normális, hogy más gyerekét szereti amíg együtt él az anyjával, de utána már nem foglalkozik vele, hanem arra törekszik, hogy legyen sajátja."
Ha szerinted EZ a normális, akkor VELED illetve az értékrendszereddel igen komoly bajok vannak. "
Én nem azt írtam, hogy nekem ez a normális, hanem hogy A LEGTÖBB FÉRFINAK EZ A NORMÁLIS!
Amit te írtál,meg amit én írtam az nem ugyan az!
Légyszíves máskor olvasd el amit írtam, és ne irj butaságokat! Kösz.
Állítólag azért szakítottak, mert a nő megcsalta a férfit egy másikkal (akivel jelenleg is együtt él)
Szerintem a nő kicsit visszaél a férfi szeretetével, hiszen már el is várja, hogy a nagyobb kiadásoknak egy részét a férfi fedezze.
Lényegtelen,hogy miért váltak el,ez a férfi-gyerek kapcsolatot nem kell,hogy befolyásolja és úgy látszik nem is teszi.
Az anyagi oldala pedig a férfi önálló döntése,hogy mennyit költ a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!