Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szó nélkül hagynád az alábbi...

Szó nélkül hagynád az alábbi dolgot?

Figyelt kérdés

Adott egy 35 év körüli férfi. Néhány évvel ezelőtt összejött egy nővel, aki már terhes volt, de nem az említett férfi a gyerek apja.

Eltelt néhány év, a férfi és a nő szakítottak. (Közben megszerette a gyereket).

Most a férfinak van egy új kapcsolata, lassan egy éve, de visszajár az exéhez, állítólag a gyerek miatt.

Havi szinten egy bizonyos összeggel támogatja a gyereket, plusz ha hazajön külföldről (kint dolgozik), azonnal meglátogatja a gyereket és az exét.

A jelenlegi párja viszont ezt nem nézi jó szemmel.

Ti hogy állnátok ezekhez a dolgokhoz?

2012. márc. 4. 14:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Ha a jelenlegi párjának AZ ESIK rosszul, hogy egy férfi foglalkozik azzal a gyerekkel, akit egy ideig nevelt, akkor ott a NÖVEL van igen komoly baj.

Másodszot, ha te nem vagy érdekelt, akkor teljesen lénegtelen, hogy szerinted a gyerek anyjával is foglalkozik. De a kérdésedben még erröl nem volt szó, hanem CSAK a gyerekröl.

Mellesleg MINDEN jó érzésü ember nem felejt el egy gyereket, és nem törli ki az életéböl, mert a szülöjével már nincs párkapcsolatban.

2012. márc. 4. 15:28
 12/27 A kérdező kommentje:

Nekem nincs,de a páromnak van gyereke.

Számomra ez azért furcsa, mert sehol nem találkoztam még ilyennel. Hiszen a legtöbb férfinek az a normális, hogy más gyerekét szereti amíg együtt él az anyjával, de utána már nem foglalkozik vele, hanem arra törekszik, hogy legyen sajátja.

Mellesleg: a kislánynak van újabb pótapukája, és szerintem van egy rendes apukája is, valahol az éterben...

2012. márc. 4. 15:29
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ha érdekelné a nő, akkor miért szakítottak volna?

Egyet értek az előttem hozzászólókkal, rendes férfi!

2012. márc. 4. 15:30
 14/27 anonim ***** válasza:
80%

"Hiszen a legtöbb férfinek az a normális, hogy más gyerekét szereti amíg együtt él az anyjával, de utána már nem foglalkozik vele, hanem arra törekszik, hogy legyen sajátja."

Ha szerinted EZ a normális, akkor VELED illetve az értékrendszereddel igen komoly bajok vannak.

Egy GYEREKNEK attól, hogy a férfi már nem él együtt az anyjával, még ugyanannyira az apja marad.

2012. márc. 4. 15:31
 15/27 A kérdező kommentje:

11.!

Én csak arra akartam célozni, hogy nem 100%, hogy csak a gyerekhez jár vissza.

2012. márc. 4. 15:31
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem találkoztál még ilyen férfival,akkor jól néz meg magadnak,mert ő a normális és az eddigi férfiak az életedben szívtelenek. Nem addig tart egy kötelék a gyerekkel,míg az anyjával tart a kapcsolat.Nem a gyerektől vált el,hanem az anyjától! A gyereket továbbra is szereti,függetlenül attól,hogy ki a vér szerinti apja!
2012. márc. 4. 15:32
 17/27 A kérdező kommentje:

""Hiszen a legtöbb férfinek az a normális, hogy más gyerekét szereti amíg együtt él az anyjával, de utána már nem foglalkozik vele, hanem arra törekszik, hogy legyen sajátja."

Ha szerinted EZ a normális, akkor VELED illetve az értékrendszereddel igen komoly bajok vannak. "

Én nem azt írtam, hogy nekem ez a normális, hanem hogy A LEGTÖBB FÉRFINAK EZ A NORMÁLIS!

Amit te írtál,meg amit én írtam az nem ugyan az!

Légyszíves máskor olvasd el amit írtam, és ne irj butaságokat! Kösz.

2012. márc. 4. 15:33
 18/27 A kérdező kommentje:

Állítólag azért szakítottak, mert a nő megcsalta a férfit egy másikkal (akivel jelenleg is együtt él)

Szerintem a nő kicsit visszaél a férfi szeretetével, hiszen már el is várja, hogy a nagyobb kiadásoknak egy részét a férfi fedezze.

2012. márc. 4. 15:37
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

Lényegtelen,hogy miért váltak el,ez a férfi-gyerek kapcsolatot nem kell,hogy befolyásolja és úgy látszik nem is teszi.

Az anyagi oldala pedig a férfi önálló döntése,hogy mennyit költ a gyerekre.

2012. márc. 4. 15:40
 20/27 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező,te nő vagy.Tényleg most arról próbál itt meggyőzni téged mindenki,hogy szeretni kell a gyereket válás után is? Ez egy nőnek miért nem alap? Miért meglepő,ha egy férfi sem fakír?
2012. márc. 4. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!