Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szó nélkül hagynád az alábbi...

Szó nélkül hagynád az alábbi dolgot?

Figyelt kérdés

Adott egy 35 év körüli férfi. Néhány évvel ezelőtt összejött egy nővel, aki már terhes volt, de nem az említett férfi a gyerek apja.

Eltelt néhány év, a férfi és a nő szakítottak. (Közben megszerette a gyereket).

Most a férfinak van egy új kapcsolata, lassan egy éve, de visszajár az exéhez, állítólag a gyerek miatt.

Havi szinten egy bizonyos összeggel támogatja a gyereket, plusz ha hazajön külföldről (kint dolgozik), azonnal meglátogatja a gyereket és az exét.

A jelenlegi párja viszont ezt nem nézi jó szemmel.

Ti hogy állnátok ezekhez a dolgokhoz?

2012. márc. 4. 14:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
A jelenlegi párja szerintem örülhet, hogy egy felelősségteljes párt választott magának. Ha tényleg csak a gyerek érdekli a pasit mert megszerette amíg nevelgette, akkor abban semmi rossz nincs. Ott volt vele a születéskor, amikor megtanult járni, beszélni, persze hogy nem vágja rá csak úgy az ajtót.
2012. márc. 4. 15:01
 2/27 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek az elsővel. Az a gyerek nem tehet semmiről. Neki ő volt az apa és a férfi is közel engedte magához a gyereket.Nem az számít,hogy ki nemzette,hanem,hogy ki nevelte.Elég lelketlennek kell lenni ahhoz,ha a válás miatt a gyerekre már nem lenne kiváncsi.
2012. márc. 4. 15:06
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, te vagy a jelenelegi pár. Gondolom, attól félsz, hogy a férfit esetleg nem csak a gyerek érdekli, hanem a régi élettárs is. Ha nem tudsz bízni benne, keress mást!
2012. márc. 4. 15:06
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Egy rendes pasa. Akinek a gyerek is számít. A párja örülhet,hogy ilyen.
2012. márc. 4. 15:07
 5/27 A kérdező kommentje:

Én nem szerepelek a történetben!

De én biztosan nem tűrném el. Nem azért, mert félek, hogy megcsal, vagy elhagy az exe miatt.

Ha én járnék vissza az exemhez, azt se tűrné el a párom. Már biztosan elhagyott volna.

2012. márc. 4. 15:13
 6/27 anonim ***** válasza:
84%

De nem az exéhez, hanem a GYEREKhez jár vissza.

Én akkor tartanám egy szemétnek, ha nevelte volna pár évig, aztán most rá se bagózna. Joggal félnék attól, hogy ha terhes leszek tőle és elhagy, a saját gyerekével sem fog törődni.

Az, hogy meglátogatja, figyel rá, nagyon rendes tőle.

2012. márc. 4. 15:15
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ebben semmi bűn nincs SŐt! Ahogy már előttem írták, a gyerek nem tehet semmiről, és egy gyereket igen csak meg lehet szeretni pár év alatt, főleg, ha ott volt amikor született, elkezdett járni, beszélni. Szinte a sajátjának érezheti. Miért hagyná el? Ha ez az én párommal történne én meg akarnám ismerni a gyereket.
2012. márc. 4. 15:21
 8/27 A kérdező kommentje:

Ez oké. De a férfit miért nem érdekli, hogy amit csinál az rosszul esik a jelenlegi barátnőjének?

Egyébként én nem merném kijelenteni, hogy csak a gyerekhez jár vissza.

2012. márc. 4. 15:21
 9/27 anonim ***** válasza:
84%

"De a férfit miért nem érdekli, hogy amit csinál az rosszul esik a jelenlegi barátnőjének?"

Mert felelősségteljes és érett gondolkodású.

Képzeld el azt a szerencsétlen gyereket, aki amióta megszületett ismerte ezt a férfit, akivel elmentek sétálni, akihez este hozzábújt, aki felkapta amikor pofáraesett és aki letörölte a könnyeit, amikor beverte a fejét az asztalba. És többet ne is lássa, mert egy éretlen féltékeny kiscsajnak ez nem tetszik.

"Egyébként én nem merném kijelenteni, hogy csak a gyerekhez jár vissza."

Ja, hát akkor ezt rendezzék le egymás között. De eltiltani a gyerektől, vagy beszólni, hogy miért látogatja, nem hiszem hogy lenne joga.

2012. márc. 4. 15:26
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
A jelenlegi barátnőjének el kell fogadnia,hogy egy elvált,egy gyerekes férfi a párja.Ha örökbe fogadta volna a gyereket,akkor is rosszul esne neki,hogy visszajár? Fel kell fognia ésszel,ha van neki,hogy ez a gyerek már a férfihoz tartozik és az élete része marad mindig. Neked gondolom nincs gyereked. Nem tudnék eldobni magamtól egy gyereket,akit én neveltem,csak azért,mert nem vagyok a vér szerinti szülője.Aki emiatt besértődik,az szedje a cuccát és menjen.
2012. márc. 4. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!