Szó nélkül hagynád az alábbi dolgot?
Adott egy 35 év körüli férfi. Néhány évvel ezelőtt összejött egy nővel, aki már terhes volt, de nem az említett férfi a gyerek apja.
Eltelt néhány év, a férfi és a nő szakítottak. (Közben megszerette a gyereket).
Most a férfinak van egy új kapcsolata, lassan egy éve, de visszajár az exéhez, állítólag a gyerek miatt.
Havi szinten egy bizonyos összeggel támogatja a gyereket, plusz ha hazajön külföldről (kint dolgozik), azonnal meglátogatja a gyereket és az exét.
A jelenlegi párja viszont ezt nem nézi jó szemmel.
Ti hogy állnátok ezekhez a dolgokhoz?
Én nem szerepelek a történetben!
De én biztosan nem tűrném el. Nem azért, mert félek, hogy megcsal, vagy elhagy az exe miatt.
Ha én járnék vissza az exemhez, azt se tűrné el a párom. Már biztosan elhagyott volna.
De nem az exéhez, hanem a GYEREKhez jár vissza.
Én akkor tartanám egy szemétnek, ha nevelte volna pár évig, aztán most rá se bagózna. Joggal félnék attól, hogy ha terhes leszek tőle és elhagy, a saját gyerekével sem fog törődni.
Az, hogy meglátogatja, figyel rá, nagyon rendes tőle.
Ez oké. De a férfit miért nem érdekli, hogy amit csinál az rosszul esik a jelenlegi barátnőjének?
Egyébként én nem merném kijelenteni, hogy csak a gyerekhez jár vissza.
"De a férfit miért nem érdekli, hogy amit csinál az rosszul esik a jelenlegi barátnőjének?"
Mert felelősségteljes és érett gondolkodású.
Képzeld el azt a szerencsétlen gyereket, aki amióta megszületett ismerte ezt a férfit, akivel elmentek sétálni, akihez este hozzábújt, aki felkapta amikor pofáraesett és aki letörölte a könnyeit, amikor beverte a fejét az asztalba. És többet ne is lássa, mert egy éretlen féltékeny kiscsajnak ez nem tetszik.
"Egyébként én nem merném kijelenteni, hogy csak a gyerekhez jár vissza."
Ja, hát akkor ezt rendezzék le egymás között. De eltiltani a gyerektől, vagy beszólni, hogy miért látogatja, nem hiszem hogy lenne joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!