Mit csináljak anyámmal? 13/L
Mettől meddig tartana a farsangi buli? Mert ha mondjuk kora délután kezdődik és legkésőbb este 8-kor véget ér, akkor arra elengedhetne. Az általános iskolák farsangi buliján úgyis sok felnőtt van és tanár, semmi rossz nincs abban.
Ha viszont a nagyok farsangi bulijára akartok elmenni, azt verd ki a fejedből, igaza van anyukádnak!
Most itt mit vársz,de őszintén!? Örülj neki,hogy van szerető,gondoskodó Édesanyád.!Gondolj bele,mi lenne,ha meghalna?Azért nem enged el a barátaiddal,mert gondolom félt téged/titeket!És azért kell 4 órakor otthon legyél,hogy tudja,hogy biztonságban vagy.Ne legyél ilyen kis nyafogós kislányka.Becsüld szüleidet,míg csak élnek!
14/L
Hogy rendesen tudjunk válaszolni, tudnunk kéne ki a ba
rátod és barátnőid, mert lehet hogy azért nem enged el mert rossz társaságba keveredsz. Vagy tettél már olyat, ami miatt nem bízik benned.
13/L (engem elengedett, bár ott mindenki szülője ott volt, köztük ő is)
Tudtam hogy lesznek kőkorszaki emberek akik írnak hogy 13 évesen van pasim de nem érdekel mi a véleményetek szeretem ő is szeret engem és nem visszük túlzásba a dolgokat csak beszélgetünk meg 3 puszival köszönünk és néha találkozgatunk ennyi... A farsangi buli meg 3 tól 7 ig tartott volna igaz nem az én sulimban volt hanem a barátoméban mert nem egy helyen lakunk hanem az apum lakik ott ahol ő mert a szüleim elváltak és minden második hétvégén megyünk le hozzá és a tanárokkal le lett beszélve hogy ha megengedik a szüleim akkor én is lemehehetek és ráadásul ismerem a Gyáliakat(itt lakik a barátom) és nagyon jófejek és ráadásul még anyum is Gyálon volt a mamámnál de nem mehetttem farsangra inkább ültem a fűtetlen lakásba és unatkoztam.. az hogy meg késő tavasszal nem enged el kb. 6 ig úgy hogy nálam van a telefon is az azért már nekem sok am. is negyed 4kor érek haza..
Azért köszi a normális válaszokat ősemberek kíméljenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!