Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal? 13/L

Mit csináljak anyámmal? 13/L

Figyelt kérdés
Túl szigorúan fog és úgy bánik velem mint egy 5 évessel még egy délutáni farsangi buliba se enged el a barátommal még a barátnőimmel is csak úgy enged el hogy 4 órakkol legyek otthon suli után pénteken és nem tudok vele mit kezdeni és már nagyon idegesít vki segítsen! 13/L
2012. márc. 2. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Mettől meddig tartana a farsangi buli? Mert ha mondjuk kora délután kezdődik és legkésőbb este 8-kor véget ér, akkor arra elengedhetne. Az általános iskolák farsangi buliján úgyis sok felnőtt van és tanár, semmi rossz nincs abban.

Ha viszont a nagyok farsangi bulijára akartok elmenni, azt verd ki a fejedből, igaza van anyukádnak!

2012. márc. 2. 19:43
 2/8 anonim válasza:
37%

Most itt mit vársz,de őszintén!? Örülj neki,hogy van szerető,gondoskodó Édesanyád.!Gondolj bele,mi lenne,ha meghalna?Azért nem enged el a barátaiddal,mert gondolom félt téged/titeket!És azért kell 4 órakor otthon legyél,hogy tudja,hogy biztonságban vagy.Ne legyél ilyen kis nyafogós kislányka.Becsüld szüleidet,míg csak élnek!

14/L

2012. márc. 2. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
13 évesen ne pattogj ilyenektől, örülj hogy négyig elenged bárhová! Barátod? 13 évesen pasid van? Kiindulva a mai fiatalságból ne csodáld, ha este nem enged elé vele...
2012. márc. 2. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
31%

Hogy rendesen tudjunk válaszolni, tudnunk kéne ki a ba

rátod és barátnőid, mert lehet hogy azért nem enged el mert rossz társaságba keveredsz. Vagy tettél már olyat, ami miatt nem bízik benned.

13/L (engem elengedett, bár ott mindenki szülője ott volt, köztük ő is)

2012. márc. 2. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
13 évesen? barátod? Tudod, annak idején én is panaszkodtam, mert nem engedtek sehova. Aztán pár évvel később egy akkori barátnőm bevallotta, mennyire irigyelte mindig, hogy ennyire törődnek velem a szüleim, mert vele alig foglalkoztak... Gondolkodj!
2012. márc. 2. 19:54
 6/8 mus musculus ***** válasza:
80%
Ennyire azért ne védjétek már az anyját, könyörgöm! Természetes, hogy félti a gyerekét, de lehet azt ésszel is művelni, nem muszáj tőle megvonni a társasági élet/haveri kör kiépítésének a lehetőségét. Emlékszem, engem is mindig túlzottan óvtak mindentől, de a sarkamra álltam, érveltem az igazam mellett és végül sikerült elérnem, hogy lemehessek a barátokkal erre-arra (persze nem kell rosszra gondolni, sosem voltam az a bulizós kamasz, egyszerűen vágytam a korombeliek közelségére, ez normális).
2012. márc. 2. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Most írjam azt ,hogy beszélj vele mint nő a nővel,mert ha nem mersz akkor tényleg csak gyerek vagy?
2012. márc. 2. 23:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy lesznek kőkorszaki emberek akik írnak hogy 13 évesen van pasim de nem érdekel mi a véleményetek szeretem ő is szeret engem és nem visszük túlzásba a dolgokat csak beszélgetünk meg 3 puszival köszönünk és néha találkozgatunk ennyi... A farsangi buli meg 3 tól 7 ig tartott volna igaz nem az én sulimban volt hanem a barátoméban mert nem egy helyen lakunk hanem az apum lakik ott ahol ő mert a szüleim elváltak és minden második hétvégén megyünk le hozzá és a tanárokkal le lett beszélve hogy ha megengedik a szüleim akkor én is lemehehetek és ráadásul ismerem a Gyáliakat(itt lakik a barátom) és nagyon jófejek és ráadásul még anyum is Gyálon volt a mamámnál de nem mehetttem farsangra inkább ültem a fűtetlen lakásba és unatkoztam.. az hogy meg késő tavasszal nem enged el kb. 6 ig úgy hogy nálam van a telefon is az azért már nekem sok am. is negyed 4kor érek haza..

Azért köszi a normális válaszokat ősemberek kíméljenek

2012. márc. 3. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!