Velem lenne a baj?

ne aggodj én is ezt kapom meg apámtol . egy semmirekellö lusta dög aki semmit nem csinál itthon. pedig én pakolok ki meg be a mosogatogépbe,7végén van idöm fözni, a konyhát minden nap rendbe rakom,vasalok, teregetek ilyesmi. anyu nélkülem semmire se menne, de apám már azt sem veszi észre ha rend van.nem is érdekel az egész. a magam kedvére megcsinálom meg anyu kedvéért ö meg pukkadjon meg, legyen boldog a naaaagy munkamániájával.
apámnak a nöi munka nem munka. és pontrendszerben él tudat alatt persze. ami nagyvonalakban annyit tesz,hogy ha ö felás egy ágyást akkor azt kiegyenlitendö nekünk fözni mosni takaritani, rendet tenni ,kivasalni kell és még koronázzuk meg egy vetéssel is.
most tulzásként mondom de nagyjábol igy van. számára nem egyenértékü a házimunka az ö fizikai munkájával.ja és mindenki melozik, néha 10-12 orát is és mellé még vezessük a háztartást..ahha...
ne törödj velük. ezt fogod hallgatni 20 év mulva is és nem fogod tudni meggyözni öket.

Sajnos a szülők néha elég hálátlanok. Ha 9 dolgot megcsinálsz megkérdik a 10. mért nincs kész. Sajnos sok férfi a feleségét is csak házi cselédnek tartja.
Nem tudom hogy működik nálatok a kommunikáció, de azért meg lehet próbálni óvatosan elmondani, amikor elégedetlen, hogy én ma ezt meg ezt megcsináltam, ők szülők mit csináltak? Pl: ha te ma 3 órát neteztél és ők közben 3 órát tv-t néztek akkor kvittek vagytok.
Vagy ajánld föl, hogy te berakod a mosógépet, de akkor teregessetek ki együtt.
Azt gondlom, rá kell őket ébreszteni, hogy te se vagy semmit tevő.
A kaját meg nem tudom, nem tudnál otthonról vinni magaddal? Főttet vagy hideget? Inni meg otthon folyik a csapból a víz. Ínséges időkben meg az ember ne költsön kávéra meg sörre.

6. vagyok.pontosan!
én amugy a pénzen kivül azért nem költözöm mert anyu számit nekem. ö szereti ha itt vagyok igy amig ö nem mondja hogy menjek, nem fogok. persze ha lenne pénzem elmenni jobb lenne saját kéro de ez van.
apámmal jelenleg még köszönni se köszönünk,mert állandoan háboruzunk.igy a legjobb mert igy nincs rá esély hogy belémkössön mert némaságot fogadtunk.levegönek nézzük egymást.nekem ez a paradicsom az eddigiekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!