Ha érezteti és mondja hogy velem képzeli el a jövőt. Akkor miért van még kint az asztalán (többi lent)?
.. a 3 évvel ezelőtti 1 hónapos kapcsolatából a montázs a csajról és róla ? Meg az amit készített neki a lány ? Én nem tettem szóvá ,csak megkérdeztem h szereti e még azt a lányt ,és aszt mondta csak egy nyári flört volt ..és szép emlék ..-de akkor mégis miért?
én teljesen más típus vagyok mint az a lány személyiségre meg külsőre is.Külsőre vékonyabb vagyok, erősebb egyéniség,és sokkal érzékenyebb lelkileg annak alapján amit elmondott a lányról..
*Külsőre vékonyabb vagyok, erősebb egyéniség,és sokkal érzékenyebb lelkileg annak alapján amit elmondott a lányról..
Ennek nincs jelentősége. A szeretet nem ezek alapján "jár".
Viszont azt jól tetted, hogy nem tetted szóvá a képet. A múlt és az emlékek hozzá tartoznak a pasihoz. Nem lehet elvenni, megváltoztatni. A múlttal és az emlékekkel nincs baj, csak tudni kell helyén kezelni. A fontos szerintem az, hogy te vagy a jelen. Ha egyébként minden oké, nem kell túlspirázni. Szereti azt a montázst, ennyi. Nem a lányt!!! Csak a képet. Nekem is vannak emlékeim. A személyek már nem jelentenek semmit, a tárgyakhoz, képekhez, emlékekhez ragaszkodom. Azok nem tehetnek semmiről. :)
Gondolom, mert az az idöszak neki valami pozitiv volt és a saját multjának része.
Az, hogy te más tipus vagy, nem jelent semmit, értelmesebb embereknek, nem za a fontos, hogy a partnernek egy bizomnyos kinézete legyen, hanem az, hogy milyen ember.
NEkem eszembe sem jutna bármelyik régebbi kapcsolatomat megtagadni, mert elmúlt, és a kapcsolódo emlékeket kidobni.
Ennek semmi köze a jelenlegi kapcsolatomhoz, ezek az emlékek az ÉN életelm részei.
Élet nagy dolgai sajnos mi nők képesek vagyunk olyan dologra ,hogy komolyan vegyük egy pasit:=/ és akkor meg aggódunk miért csinálta ezt vagy azt ---nem tudom----
Igazából meg majd kiderül ha megbízhatsz benne az is ha nem sajnos akkor az is:) kiderül. Addig meg lazulás van,és hé nehogy már hozzá keljen a nap ,hogy érezteted vele félsz és szükséged van rá. A pasik nem szeretik a ragaszkodnak hozzájuk ,vadászok akkor értékelnek egy nőt ha meg kell dolgozni érte ilyen kis egyszerűek.Ki nem sz@rja le mit csinált 3 éve.Ha meg zavar (ami azért jogos) parancsolj neki ,hogy takarítsa el ,mert különben ő lesz unlike-olva.Légy határozott ,de igazságtalan (a te javadra)
Rém egyszerű a dolog, vidd dűlőre okosan, készíts a közeljövőben egy közös képet, vegyél hozzá egy keretet és add neki egy mondvacsinált alkalomra. Meglátod, hogy veszi-e a lapot, remélhetőleg másnap már a ti képetek virít az asztalon, a lányé pedig elbújik a fiókban.
szerintem egyébként sokat jelentett neki és az agyában még fut a dolog, ha nem így lenne, eltette volna, de ez nem jelenti azt, hogy te nem győzhetnél ebben a csatában.
Én biztos balhéztam volna a kép miatt,de én ilyen vagyok!
Tuti rákérdeztem volna. :$$
Amúgy lehet hogy csak tetszik neki a kép:)
Én férfi vagyok, ha nekem ilyenért hisztizne egy nő, először csodálkozva ránéznék, hogy ezt komolyan gondolja-e, aztán megmondanám, hogy ha nem hagyja ezt abba, el lehet menni. Nem tűröm el az indokolatlan féltékenykedést sem, többek között.
Ha kapnék képet tőle, természetesen azt is kiraknám, de a másikat se süllyeszteném a fiókba. Ha nem tetszik a múltam, ami én vagyok, akkor így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!