Mit tegyek az ellen, hogy a családom ne a karrierista nőt lássa bennem, aki lefekszik a főnökével? Normális a hozzáállásuk?
Megjegyzem,hogy a főnökömnek sem felesége,sem gyerekei nincsenek,teljesen függetlenek vagyunk mind a ketten,de egyikünk sem akart komoly kapcsolatot az elején,most viszont már más a helyzet,de ez lényegtelen.
A családom szerint megváltoztam az utóbbi években,amióta személyi asszisztens lettem.Szerintük már nem törődöm velük és átgázolok másokon.A húgomnak köszönhetően azt is megtudták a szüleim,hogy együtt vagyok a főnökömmel titokban,ezen is kiborultak,szerintük ez nem helyén való.
Normális az,hogy így állnak ehhez?Mit tegyek az ellen,hogy ne ezt gondolják rólam?
Ne haragudj, de a leírtak alapján nekem is az jön le, hogy "karrierista nő, aki lefekszik a főnökével". Nekem a kettő nem passzol, van egy főnököm, akitől elvárom, hogy utasítson, irányítson, ellenőrizzen, dícsérjen, vagy szidjon, és van egy férjem, aki egészen már funkciót tölt be az életemben. Nekem a kettő nem férne össze.
És persze, lehet, hogy megváltoztál, mert egy teljesen új életszituációban vagy. Azt neked kell tudnod, a családod mennyire irigy, vagy inkább féltő irányodba.
Nekem is van ilyen barátnőm és ő sem veszi észre magát a fene nagy büszkeségében. Mert hát van ugye munkája, ami egy dolog, és nem is egy nagyon rossz munka. Na meg, hát mégis őt választotta a főnök, vele fekszik le! Hát az mekkora jó! Meg így aztán mégis bebetonozva érezheti magát, meg akármit megcsinálhat! Az is mekkora jó!
Aztán fel sem tűnik neki, hogy mennyire a fejébe szállt a "dicsőség".
Szerintem ez gáz, hogy lefekszel a főnököddel (kezdetben csak úgy összejárni dgni) és a személyi aszisztensének hívod magad. Ha van önbecsülésed keress egy másik munkát, attól még maradhattok együtt.
Ha én a pasimnak főzök a személyi szakácsnője vagyok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!