Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Annyira depis...

Mit csináljak? Annyira depis vagyok!

Figyelt kérdés

Tegnap leállamvizsgáztam, és annak ellenére hogy éjjel-nappal tanultam és nagyon bíztam benne, hogy ötös lesz, csak hármast kaptam. Mindenki örült és gratulált, de én nagyon rosszul érzem magam emiatt. Igazából nem értem hogy miért kaptam ilyen rossz értékelést, a diplomám megvédését is alig hallgatták meg szinte, pedig ötös lett a szakdolgozatom. De hát ez van :(

És most nagyon haszontalannak érzem magam. Munkám még nincs, amit ígértek azt még nem kaphatom meg, mert tele vannak. És ehhez az egészhez még jön az, hogy életem szerelmével még mindig nem sikerült összejönnöm, és most hogy kijártuk a sulit nem tudom hogy van-e esélyünk egyáltalán.

Tegnapelőttig még magabiztos voltam és rózsaszín volt minden. Ma már elásnám magam :((

2012. febr. 25. 07:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt hívják a nagybetűs életnek!Én jobban izgulnék a helyedben,hogy munkám legyen,mint hogy a nagy szerelem eljöjjön.
2012. febr. 25. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem depis vagy, csak fáradt!

Ne aggódj, ha megkapod a diplomádat, utána a "kutya sem fogja megkérdezni", hogy az hanyas lett. Nekem pl. annakidején nagyon rosszul esett, hogy érettségi után az első munkahelyemen, ahol 2 hónapot vártak rám, csak annyit kérdeztek, hogy sikerült-e, és nem érdekelte őket, hogy hanyasra. (Pedig nagyon szerettem volna eldicsekedni nekik! Nem érdekelte őket, csak az, hogy megvan-e)

Elfáradtál, most sétálj, és aludj nagyokat, kisebb-nagyobb házimunkával kötsd le magad, lazítsd, pihenj. Ahogy kezded visszanyerni az erődet, úgy fognak körülötted kisímulni a dolgok! Ez az élet rendje!!!

2012. febr. 25. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:

7,55-ös vagyok:

Jaa! És gratulálok az államvizsgádhoz! :))))

2012. febr. 25. 07:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon aranyos vagy :) Csak hát nagyon szerettem volna államilag támogatott Msc-re menni, és azért is szomorú vagyok hogy ez elúszott.
2012. febr. 25. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan lelkiismeretes vagyok a tanulásban, bár nekem az államvizsga még kicsit odébb van. A múltkor írtunk egy zh-t ismétlésként első féléves anyagból, amit azóta is használtunk minden félévben, a lényeg hogy nagyon alap. Magabiztos voltam a tudásomban, aztán egy számítógépes programmal "megrajzoltattam" az adott feladatot és rájöttem, hogy elrontottam. Ami akkor végigfutott a fejemen, valami hihetetlen. Egyszerre bosszúság, csalódottság, düh, minden... pedig ez csak egy zh. Nem tudom felfogni, hogy ronthattam el egy ilyen könnyű feladatot, figyelmetlen voltam és ezzel elestem egy jó jegytől. Ergo én is ki lennék bukva, megértem miről beszélsz. Az nem segít, ha ezen kattogsz. Hagyj magadnak egy két napot szomorkodni, depizni, utána viszont próbáld túltenni magadat rajta. Sportolj valamit, éld ki ezen a dühödet, fáraszd ki magadat, hogy ne legyen időd gondolkodni. Ha pedig találsz munkát az úgy is megnyugvást fog adni, hogy tök mindegy hányas lett.

(Egyébként nálam matek érettségin volt ez. Rengeteget készültem, mert tudtam, hogy felvételi tárgy, még is iszonyatosan elrontottam... ha úgynézzük jól jártam, mert most nem mérnöki, hanem közgazdász pályán járnék, ami nem is érdekel, így utólag már rájöttem!)

Próbáld így felfogni, hogy a sors úgy akarta, hogy ne kerülj be mesterre, ennek biztosan van valami oka... Próbálj rájönni, hogy mi az ok.

2012. febr. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!