A nők miért tagadják le azt hogy számít nekik a pénz?
Te egy idióta vagy, kérdező!
Kikérem magamnak az általánosításodat!
Boldog párkapcsolatban élek 2 éve, van saját keresetem, megveszem magamnak ami kell, sőt, még a kosztpénznek sem fogadom el a felét, max. havi 2-3 alkalommal engedem hogy fizesse a bevásárlást!
Ja, és átlagon aluli a keresetem, szóval nem azért, mert milliomos vagyok, csak egyszerűen nekem nem a pénz kell egy férfitől, hanem a szeretete és a tisztelete...
Nem ez az igazság. Nehéz belelátni egy kapcsolatba.
Amikor összekerültem a párommal, volt egy hitelmentes lakásom (örökség) ő tanult én meg dolgoztam. Elég sokan mondták, hogy csak azért van velem, mert én eltartom. Most, hogy jól keres, most én vagyok az, aki csak a pénzéért van vele.
Ha mindketten minimálbérből élnénk, nem hagynám el, csak nem vállaltam volna gyereket.
Nnna, kérdező már el is döntötte, hogy minden nőt CSAKIS a pénz érdekel. Akkor minek kérdezed, te szerencsétlen...?
Egyébként alapvetően az emberi lét velejárója a pénz körüli gondolkodásmód - bármilyen hihetetlen, abból fizeted a rezsit, sőt, ételt is abból veszel.
Engem is nagyon érdekel a pénz - leginkább a sajátom. ;)
22/L
Nem csak a nőknek, a férfiaknak is számít a pénz. Egyszóval: MINDENKINEK. Férfiben is van, aki tagadja.
Szóval megint egy h.lye kérdés, aminek se füle, se farka.....
Milyen érdekes, hogy a férfiak (látod, általánosítás) annyira tudományosak tudnak lenni, ha a farkukról van szó. Lásd a vadászösztönös magyarázat a friss husi kergetésére.
A másik oldalról kell látni a dolgokat; hogy az ősasszony is azzal az ősemberrel hált, aki erősebb, hogy megvédje őt és a kicsinyeit. Ma a pénz az erő. Abból van enni-, innivaló, lakás, áram, víz: kényelem és biztonság.
Egyébként nektek semmi nem jó. Ha a nő kevesebbet keres a férfinál, biztos eltartott, pénzéhes semmittevő, ha meg pénisz nélkül többet mer keresni, akkor férfigyűlölő frigid banya, aki ki akarja herélni a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!