Most ez miért zavarja anyámat?
Már külön élek úgyhogy nem kell minden percben találkoznunk nem is értem mi a baja. Sokat vagyok a haverjaimmal és sok (rock) koncertre elmegyünk. Már évek óta járok a hegyaljára, szigetre meg minden hülyeségre ami létezik de én így érzem jól magam csak neki ez nem tetszik. Egyedül lakok de néha nálam laknak a haverok is (fiúk,lányok) 2 szobás ház de van olyan hogy 15en is vagyunk vagy 2 napig bulik után. Szoktam alkoholizálni is de attól nem vagyok alkoholista, megvagyok pia nélkül is. A sulit befejeztem van munkám, nem vagyok csöves büdös, retkes szóval nem tudom mibaja van. Volt már sok barátnőm de egyikkel se maradtam együtt. Család meg még nem kell bőven ráérek. Ha már el tudom magam tartani akkor miért foglalkozik azzal hogy hogy élek?
21F
Szerintem is félt. Hogy mitől? Drog (senki nem mondja az anyjának, hogy drogozik); megvernek, megkéselnek; részegen baleseted lesz; nemi betegséget kapsz el; az egyik épp aktuális barátnőd terhes marad.
Mesélj neki minél kevesebbet a dolgaidról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!