Hogy vegyem rá anyámat a házimunkára? Olyan lusta
Alig csinál itthon valamit.. Mosni vasalni csak én szoktam. Néha főz, de ő itthon van egész délután.
Én heti 2 napot reggeltől estig fősulin vagyok a többi két nap meg késő délelőttől estig sulizok.
Ráadásul végzős vagyok, de így tanulni se tudok mert a tesóm állandóan rágja a fülem, h nincs tiszta ruhája, anyám h mit csináljak, miközben ő gépezik, vagy horgol
Azt irod itthon van délután,vagyis délelött dolgozik?Gondolom nem piszokban nevelt fel benneteket?,eszedbe sem jut,hogy már ö is elfáradt ennyi év után?és ö igy kapcsolodik ki,igy pihen.
A tesód 18 éves,és nem csinál semmit otthon.mert megszokta hogy más csinálja,elég baj hogy anyukád eddig is mindent csinált,és most mártirnak érzed magad?
Tudod a család arról szól hogy -együtt-nem pedig arról hogy -én-.anyukád már biztos meg unta,hogy csak cseléd,és érzékeli veletek ,ö neki is jól esik le ülni,és nézni hogy más csinálja amit eddig csak ö tett meg.
Mi a problémád?ne mond hogy egy kis házi munka mellett nem tudsz tanulni,de elvárnád mástól ugyan ezt?
Kiváncsi lennék,mikor kérdezted meg anyukádtól,nem beteg-e,vagy fáradt-e,
Apukádról nem irsz,vagy ö nem a család tagja?Ha meg csak hárman vagytok,elég siralmas hogy igy ki használjátok anyukádat,
Nem az anyukád a lusta, a tesód!!!!
Ha a tesód 18 éves, nem gondolod, hogy be kellene fogni egy kicsit????
Így ember sosem lesz belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!