Hogyan térítsem észre anyámat? Egész nap ugráltat, nincs 5 percem hogy megnézzem a mailjeimet se.
Anyám tegnap buliba volt. Nincs semmi bajom azzal h eljár szórakozni,jól néz ki hadd érezze jól magát. Azzal van bajom h rendszeresen annyit iszik hogy ilyenkor vasárnap tök másnapos,ha nem még részeg és ő neki nincs kedve ebédet főzni,ha neki is áll kaffog meg engem ugráltat. Fiatal vagyok én is voltam tegnap buliba,kialvatlan vagyok meg kicsit másnapos,mégse kaffogok vele.
Ez nála rendszeres mert minden szombaton megy bulizni. Már unom h mindig engem ugráltat minden vasárnap délelött!
17/L
Íme a tipikus példa arra hogy, hogy hová vezet az, ha valaki mellé rendelő viszony között neveli a gyermekét! :-)
A nevelésedet már hamarabb el kellett volna kezdeni. Alpári megnyilvánulásod pedig hűen tükrözi a Anya-lánya közötti kapcsolat felszínességét.
Ne ugrálj neki. Egy családos anya ne rúgjon be minden szombaton. Bulizzon, ha úgy tartja kedve, de viselkedjen felnőtt ember módjára.
Te meg ne pattanj, ha kaffog, hát kaffog. Csinálj valami házon kívüli programot néhány vasárnapra, akkor majd nem lesz kivel kaffognia és ha enni akar, nekiláthat főzni magának.
de az a baj h én is éhes vagyok,tehát ha enni akarok rendes főtt ételt kénytelen vagyok ugrálni neki.
Ma pl akartam segíteni neki h minél hamarabb legyen ebéd,meg én is lefekhessek piheni,hisz én buliztam,de folyamatosan csak kaffogott velem,h nem így,meg ne oda,állj odébb,bejöttem a szobámba mert meguntam. Most meg azt hallgatom h csak mondja mondja a magáét,h a k.urva életbe,kib.aszom a gépet stb... meg h így hagy mindent ahogy va na konyhába és nem is főz.. Már nagyon unom. 5 percet kértem tőle h gyors megnézzem a maileket,mert várok egy fontosat,de csak mondta mondta a magáét meg ugráltatott,így nem tudtam megnézni se. És most is mondja és mondja. Szörnyen fáj a fejem tőle!
Mintha direkt csinálná h ha ő nem tud pihenni akkor más se.
Szóltam neki h én ott voltam h segítsek,nem én tehetek róla h annyit ivott és most nincs jól.
13:57
Bocs, Judit, de szerintem a gyerek nem azonos a kiscseléddel, nem azért van, hogy a részeg mamát helyettesítse a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!