Hogyan térítsem észre anyámat? Egész nap ugráltat, nincs 5 percem hogy megnézzem a mailjeimet se.
Anyám tegnap buliba volt. Nincs semmi bajom azzal h eljár szórakozni,jól néz ki hadd érezze jól magát. Azzal van bajom h rendszeresen annyit iszik hogy ilyenkor vasárnap tök másnapos,ha nem még részeg és ő neki nincs kedve ebédet főzni,ha neki is áll kaffog meg engem ugráltat. Fiatal vagyok én is voltam tegnap buliba,kialvatlan vagyok meg kicsit másnapos,mégse kaffogok vele.
Ez nála rendszeres mert minden szombaton megy bulizni. Már unom h mindig engem ugráltat minden vasárnap délelött!
17/L
Nekem egyik legjobb barátnőm van hasonló helyzetben.
Az ő Édesanyja teljesen elvadult, véleményem szerint, valamiféle kapuzárási pánikja lehet. Úgy viselkedik mint valami rossz kamasz. (3 gyerek után.)És minden a lányra marad, beleértve a két kistestvért is.
Szerintem állj a sarkadra, és próbáld megbeszélni anyuddal, vagy kitalálni valami megoldást a helyzetre. Az sincs rendjén h egy anya minden hétvégén részegre issza magát valamilyen bulin, aztán a lányán élje ki magát. Viszont ha anyud már nem változik akkor szedd össze magad te, és tanulj meg gondoskodni magadról...ha másra nem is számíthatsz, de önmagadra igen.
Emellett vitával és kaffogással csak rontotok a helyzeten.
Szoktam segíteni neki,csak unom már h örökösen rajtam vezeti le a kialvatlanságát,ingerültségét.
Nekem nem engedi hogy megfőzzem a vasárnapi ebédet,mert én csak elrontom. ha nem segítek neki,akkor marad akenyér vagy a pizza rendelés vagy a nagy semmi.
Nálunk általában csak vasárnap van rendes főtt kaja,mert 7köznap én is sokéig vagyok suliba,este 5-6 mire haza érek,anyukám meg több müszakba dolgozik és így nincs értelme főzni.
Azért mert 17 évesen elmegyek szórakozni még nem vagyok alkoholista szerintem. Meg anyám sem az,mivel nem iszik ő se mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!