Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Dédnagymamám tegnap halt meg....

Dédnagymamám tegnap halt meg. Szerintetek megnézzem a koporsóban. Ti megnéztétek a rokonaitokat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 12:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

Én dédipapámat is megnéztem (közel állt hozzám), és papámat is megnéztem (nagyon közel állt hozzám).

Nem bírtam volna ki, hogy ne nézzem meg, pedig féltem a látványtól, de nem volt csúnya. Segített sírni az hogy láthattam.

2011. ápr. 1. 12:40
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Én igen.
2011. ápr. 1. 12:40
 3/26 anonim ***** válasza:
78%
Én nem néztem meg a rokonaimat soha a koporsóban, mert úgy szerettem volna emlékezni rájuk, amikor még éltek, mosolyogtak. Így szép emlékek maradtak róluk.
2011. ápr. 1. 12:41
 4/26 anonim ***** válasza:
82%

Fogadd őszinte részvétem! :(

Én soha senkit nem néztem meg... Ha megnéztem volna akkor mindig az a kép lett volna előttem, ahogy a koporsóban fekszik. Én nem így akarok emlékezni...

2011. ápr. 1. 12:42
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem semmi rossz látvány nem fog érni ha megnézed. Plyan mintha békésen aludna. Őszinte részvétem!
2011. ápr. 1. 12:43
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
12:41-es vagyok. Ők mind távoli rokonok voltak, de ha nagyszülőkről vagy szülőkről lenne szó, tehát hozzám közel állókról, valószínűleg nem bírnám ki, hogy ne nézzem meg őket utoljára.
2011. ápr. 1. 12:43
 7/26 anonim ***** válasza:
75%
Fogadd őszinte részvétem.
2011. ápr. 1. 12:44
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

Nekem mikor meghalt a nagypapám megnéztem és azóta is csak úgy látom magam előtt,amikor a nagymamám halt meg őt már nem néztem meg,bevallom nagyon nehéz volt mert szerettem volna még utoljára látni,de nagyon örülök hogy nem tettem meg mert igy csak is a "szépre" emlékezem pl:a mosolyára.

Őszinte részvétem!

2011. ápr. 1. 12:52
 9/26 anonim ***** válasza:
51%

Őszinte részvétem!

Nekem a dédi egy éve, karácsony előtt hagyott itt minket. Már a temetés előtt jól kibőgtem magam. A szertartást egészen addig viseltem viszonylag jól, amíg ki nem került a koporsóra a dédimama egyik mosolygós képe. Megnézni nem lettem volna képes. Hazafelé a háza mellett jöttünk el, sokáig a rosszullét kerülgetett, ha arra mentünk, még most sem szívesen mennék oda.

2011. ápr. 1. 12:56
 10/26 anonim ***** válasza:
77%

12:42-esnek igaza van.Én is szívesebben emlékszek vissza közös szép napokra...Részvétem..!Én megnéztem papámat és sose felejtem el nem volt szép látvány mert nem figyeltek oda dolgokra az öltöztetők akik rendbe rakják a koporsóba(nyitva volt a szája. Nagybátyámat nem néztem meg,ő közelebb állt hozzám(bár azt mondták olyan volt mintha csak aludt volna...)

Én nagyon közeli hozzátartozómat nem tudnék megnézni szerintem..rossz is belegondolni...

2011. ápr. 1. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!