Dédnagymamám tegnap halt meg. Szerintetek megnézzem a koporsóban. Ti megnéztétek a rokonaitokat?
Én dédipapámat is megnéztem (közel állt hozzám), és papámat is megnéztem (nagyon közel állt hozzám).
Nem bírtam volna ki, hogy ne nézzem meg, pedig féltem a látványtól, de nem volt csúnya. Segített sírni az hogy láthattam.
Fogadd őszinte részvétem! :(
Én soha senkit nem néztem meg... Ha megnéztem volna akkor mindig az a kép lett volna előttem, ahogy a koporsóban fekszik. Én nem így akarok emlékezni...
Nekem mikor meghalt a nagypapám megnéztem és azóta is csak úgy látom magam előtt,amikor a nagymamám halt meg őt már nem néztem meg,bevallom nagyon nehéz volt mert szerettem volna még utoljára látni,de nagyon örülök hogy nem tettem meg mert igy csak is a "szépre" emlékezem pl:a mosolyára.
Őszinte részvétem!
Őszinte részvétem!
Nekem a dédi egy éve, karácsony előtt hagyott itt minket. Már a temetés előtt jól kibőgtem magam. A szertartást egészen addig viseltem viszonylag jól, amíg ki nem került a koporsóra a dédimama egyik mosolygós képe. Megnézni nem lettem volna képes. Hazafelé a háza mellett jöttünk el, sokáig a rosszullét kerülgetett, ha arra mentünk, még most sem szívesen mennék oda.
12:42-esnek igaza van.Én is szívesebben emlékszek vissza közös szép napokra...Részvétem..!Én megnéztem papámat és sose felejtem el nem volt szép látvány mert nem figyeltek oda dolgokra az öltöztetők akik rendbe rakják a koporsóba(nyitva volt a szája. Nagybátyámat nem néztem meg,ő közelebb állt hozzám(bár azt mondták olyan volt mintha csak aludt volna...)
Én nagyon közeli hozzátartozómat nem tudnék megnézni szerintem..rossz is belegondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!