Felépülhet még a dédnagymamám? Combnyaktörése van.
Figyelt kérdés
92 éves, tegnap este elesett, combnyaktörése van, kedden kap csípőprotézist. Nagyon megviselne a halála, ő a második anyukám. Ráadásul van egy 1 éves lányom és ő is imádja a dédit (neki már az ükmamája). Amúgy altatni fogják a műtét alatt? Nem veszélyes ez ebben a korban?2010. okt. 30. 22:34
1/6 anonim válasza:
Ha különben elég jó az egészsége,akkor nem annyira vészes a műtét. Ilyen idős korban inkább az utána való fekvéstől kaphat tüdőgyulladást és az a veszélyes. Az orvosnak nagyon kell figyelnie rá. Remélem,hogy nem lesz semmi baj vele.
2/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem készülj a legrosszabbra. Ilyen idős korban a combnyaktörés sajnos a legtöbbször végzetes.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát az utóbbi időben elég ramaty állapotban volt szegény, sokszor mondta hogy nem érzi jól magát. Csontritkulásos, ráadásul még 20 évvel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak nála, akkor levették az egyik mellét...akkor azt mondták, hogy max egy éve van vissza. Amúgy hála Isten nagyon kitartó, rossz hogy semmit nem tehetek a reménykedésen kívül.
2010. okt. 30. 22:45
4/6 anonim válasza:
Szia, hát én se nagyon akarlak elkeseríteni, de a mi dédink sajnos dettó ugyanez volt ő alíg volt 80 éves, rá 2 hónapra ment el szegény... ebben a korban ez már legtöbbször végzetes sajnos, a műtét ilyenkor már nagyon veszélyes ezért nem műtik meg (csak ha felelősséget vállaltok érte) ezért a törést "úgy hagyják", ami persze nem gyógyul meg, hát készülj fel mindenre, de azért a legjobbakat kívánom!
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos meghalt a dédim 25-én.
2010. nov. 28. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!