Dédnagymamám tegnap halt meg. Szerintetek megnézzem a koporsóban. Ti megnéztétek a rokonaitokat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 12:37
21/26 anonim válasza:
Az én életemben két haláleset történt, egyik halottat sem néztem meg, és egyáltalán nem bántam meg utólag a döntést. Úgy szeretnék rájuk emlékezni, amilyenek akkor voltak, amikor éltek! A halottat megnézni esetleg annak "hasznos", akinek gondot okoz felfogni a halálesetet, nem hiszi el, hogy meghalt, stb. Persze a Te döntésed. És sajnálom :(
22/26 anonim válasza:
Fogadd őszinte részvétemet!
Szerintem nem okoz megrázkódtatást a későbbiekre nézve ha megnézed. Nekem a nagymamámat kellett azonosítanom (családi vita miatt a temetés módja miatt, és mert az édesapám nem volt rá képes)és bár nagyon sírtam, valahogy örülök neki, mert azt hiszem ott volt ő is. Nem tudom, érted e mire gondolok...
23/26 anonim válasza:
Én a nagypapámat [majdnem 9 éves voltam], a nagymamámat [madjnem 10 éves voltam], és a nagymamám testvérét [13 [negyedévvel később töltöttem a 14et] voltam] is megnéztem, és egyáltalán nem bántam meg, hogy megtettem. Egyáltalán nem ez a kép van róluk meg bennem, ha rájuk gondolok, akkor mindig egy olyan idő jut eszembe, mikor még éltek. Most, hogy így visszagondolok, emlékszek arra is, hogyan néztek ki a koporsóban, viszont sosem erre gondolok.
25/26 anonim válasza:
Hát ez személyiség kérdése, én tuti nem bírtam volna ki, és igazából értelmét sem látom ennek a szokásnak. De mondom, mindenki mérlegelje, mit bír ki... Neki, aki ott fekszik, sajnos már mindegy :(
(3. oldal első válaszadó).
26/26 anonim válasza:
Őszinte részvétem!
Egyébként nem néztem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!