Van olyan, akinek 'sosem' vagy nagyon sok idő múlva múlik el, a sztár szerelme?
Figyelt kérdés
pl: Egy 14-15 éves lány beleszeret Justin Bieberbe, vagy Robert Pattinsonban. De most csak mondtam valamit, miattam akár lehet Jared Letto is vagy Ian Somerhalderm Eric Saade, Taylor Lautner. De most csak mondtam valakiket, tegyük fel valaki magyarban, de lehet külföldit is venni ha úgy tetszik, van hogy az az érzés nagyon nehezen sok idő után múlik el? Miért van az, hogy én fiút úgy érzem sosem szerettem ennyire, nekem is volt olyan, hogy egyik osztálytársam tetszett, de ő érte nem sírtam. Normális ilyen korban, a sztárért rajongás (magyar sztár, az enyém) Lehetséges, hogy nagyon sok ideig nem fog elmúlni? (Amit most persze nem is szeretnék, mert jó nekem így) 14L2012. febr. 22. 20:32
31/34 A kérdező kommentje:
: D Köszi a linket, nekem magyar, és banda tag :) Szóval nem az SP, és nem is a Fluor : D
2012. febr. 26. 21:04
32/34 anonim válasza:
13.48-as:
Igen,a Hanover Street-et én is láttam,a végén elég szomorú is voltam:(
A "Kis szemtanú" c.film még nagy kedvencem tőle,és persze az "Indiana Jones" filmek.
A mai napig az egyik kedvenc színészem,sajnálom,hogy eddig még nem kapta meg az Oscar díjat,igazán megérdemelné.
Mostani rajongásom tárgya pedig ő:
Begyűjtöttem az összes képét,és néha ránézek a twitterjére,hogy miket ír ki.Azt hittem,hogy az ilyesmin már túl vagyok,hiszen már elmúltam 25.Lehet,hogy el kellene mennem egy pszichológushoz?
33/34 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell orvoshoz fordulnod :) Semmi baj veled, én nem értek egyet azzal, aki azt mondja 20 felett beteges rajongani : ) Én pl: Lehet hülyén hangzik, de féltem Őket, SOHA senki előtt nem beszélek/beszélünk (Mivel 2 legjobb barátnőmmel ismertük meg Őket, azóta megy a rajongás) azért nem beszélünk mások előtt róluk, mert féltjük hogy valaki rájuk szál. .. Megőrülnék :/ Nagyon féltékeny vagyok ezek szerint, de én nem szeretném, hogy más is hangoztassa, hogy 'Jujj xy milyen helyes, láttátok a videót amit kirakott?' Mert sokan kirakják facebookra, mindenhol hangoztatják, na én ezt nem merem, féltem őket:)
2012. febr. 26. 21:29
34/34 A kérdező kommentje:
Hálisten tegyük hozzá, eddig nem volt olyan aki értük lett volna oda, a közvetlen környezetemben, mivel minden tinilány, már az igazi álomhercegről beszél :) Ami szerintem csak aféle szextárs, mert ez ugye menő..
2012. febr. 26. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!