Van olyan, akinek 'sosem' vagy nagyon sok idő múlva múlik el, a sztár szerelme?
Én még most, 24 évesen is tudok úgy rajongani egy sztárért, mintha szerelmes lennék. Persze, nincsenek róla poszterek a falon, de elolvasok róla mindent, keresem az új képeket, stb. (mondjuk ő egy kevéssé ismert "sztár", úgyhogy elég kevés dolgot találok róla :()
De hidd el, el fog múlni, csak most épp nincs jobb elérhető közelségben, akiről álmodozhatsz :)
Ha van erre lehetőséged, akkor mindenképp menj oda hozzá koncert után, ez még évekkel később is kellemes emlék lesz :)
Én 14 évesen egyébként Leonardo Dicaprioért rajongtam (akkor ő volt a menő :))), és a mai napig megnézem az új filmjeit is.
Első voltam :)
érzéseim ellen*
bocsánat
Ó, hát akkor ne aggódj :) Nekem is így telt a kamaszkorom. Hidd el, magyar "sztárért" rajongani ilyen szempontból jó, mert relatíve sokat találkozhatsz vele személyesen is. Az első közös fotó mindig nagy élmény, elvégre akkor öleled meg először :) Meg amikor először fogja tudni fejből a nevedet, hát, ezeknek eléggé lehet örülni :)) És igen, ilyen korban ez teljesen normális, nyugi. :) AZ is könnyen lehet, hogy tényleg olyan lassan fog elmúlni, mint ahogy most érzed.
Nekem anno évekig tartott a dolog (mondjuk pesti vagyok, sok fellépésen ott tudtam lenni), és nagyon szép emlék. A szüleim a mai napig mondják néha, ha vki szóba kerül, hogy "de azért annyira nem szép, mint a Dani, ugye??" :D (Merthogy mindig ezzel fárasztottam őket, hogy az a férfi milyen gyönyörű.) És hozzáteszem, a mai napig megdobban a szívem, ha mondjuk meglátom nagyritkán a tévében, vagy meghallom a rádióban a hangját. Nyilván nem úgy gondolok már rá, mint akkor, de mivel valaha nagyon szerettem, sosem lesz teljesen közömbös.
Ez az érzés úgy elmúlik majd, h észre se veszed. ez nem igazi szerelem, ez csak rajongás. Majd jön egy "igazi" fiú, akibe tényleg nagyon szerelmes leszel, és akitől viszonzást is remélhetsz, nem csak epekedsz utána és már csak nevetni fogsz ezen a butuska kis rajongáson!
Kívánom, hogy így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!