Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek 'sosem'...

Van olyan, akinek 'sosem' vagy nagyon sok idő múlva múlik el, a sztár szerelme?

Figyelt kérdés
pl: Egy 14-15 éves lány beleszeret Justin Bieberbe, vagy Robert Pattinsonban. De most csak mondtam valamit, miattam akár lehet Jared Letto is vagy Ian Somerhalderm Eric Saade, Taylor Lautner. De most csak mondtam valakiket, tegyük fel valaki magyarban, de lehet külföldit is venni ha úgy tetszik, van hogy az az érzés nagyon nehezen sok idő után múlik el? Miért van az, hogy én fiút úgy érzem sosem szerettem ennyire, nekem is volt olyan, hogy egyik osztálytársam tetszett, de ő érte nem sírtam. Normális ilyen korban, a sztárért rajongás (magyar sztár, az enyém) Lehetséges, hogy nagyon sok ideig nem fog elmúlni? (Amit most persze nem is szeretnék, mert jó nekem így) 14L
2012. febr. 22. 20:32
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Tudom gyerekesen hangzik :)
2012. febr. 22. 20:33
 2/34 anonim ***** válasza:

Én még most, 24 évesen is tudok úgy rajongani egy sztárért, mintha szerelmes lennék. Persze, nincsenek róla poszterek a falon, de elolvasok róla mindent, keresem az új képeket, stb. (mondjuk ő egy kevéssé ismert "sztár", úgyhogy elég kevés dolgot találok róla :()

De hidd el, el fog múlni, csak most épp nincs jobb elérhető közelségben, akiről álmodozhatsz :)

2012. febr. 22. 20:36
 3/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kicsit megnyugodtam, mert te 24 éves vagy, és még ilyen korban sem ciki akkor előttem van még az élet! Tudom, hogy sosem jöhetne vele össze, de mivel magyar, próbálnék legalább kicsit közelebb kerülni hozzá koncert, azután kép, autógramm : )
2012. febr. 22. 20:39
 4/34 anonim ***** válasza:

Ha van erre lehetőséged, akkor mindenképp menj oda hozzá koncert után, ez még évekkel később is kellemes emlék lesz :)

Én 14 évesen egyébként Leonardo Dicaprioért rajongtam (akkor ő volt a menő :))), és a mai napig megnézem az új filmjeit is.

Első voltam :)

2012. febr. 22. 20:46
 5/34 A kérdező kommentje:
Hát remélem lesz esélyem koncertre menni : ) Tök jó volt amit leírtál ; ) Akkor tök normális, hogy ez kamasz korban eljön : )) Bár ha nem lenne normális sem tudnék az érzéseimen mit tenni, mert szeretem :)
2012. febr. 22. 20:50
 6/34 A kérdező kommentje:

érzéseim ellen*

bocsánat

2012. febr. 22. 20:51
 7/34 anonim ***** válasza:

Ó, hát akkor ne aggódj :) Nekem is így telt a kamaszkorom. Hidd el, magyar "sztárért" rajongani ilyen szempontból jó, mert relatíve sokat találkozhatsz vele személyesen is. Az első közös fotó mindig nagy élmény, elvégre akkor öleled meg először :) Meg amikor először fogja tudni fejből a nevedet, hát, ezeknek eléggé lehet örülni :)) És igen, ilyen korban ez teljesen normális, nyugi. :) AZ is könnyen lehet, hogy tényleg olyan lassan fog elmúlni, mint ahogy most érzed.

Nekem anno évekig tartott a dolog (mondjuk pesti vagyok, sok fellépésen ott tudtam lenni), és nagyon szép emlék. A szüleim a mai napig mondják néha, ha vki szóba kerül, hogy "de azért annyira nem szép, mint a Dani, ugye??" :D (Merthogy mindig ezzel fárasztottam őket, hogy az a férfi milyen gyönyörű.) És hozzáteszem, a mai napig megdobban a szívem, ha mondjuk meglátom nagyritkán a tévében, vagy meghallom a rádióban a hangját. Nyilván nem úgy gondolok már rá, mint akkor, de mivel valaha nagyon szerettem, sosem lesz teljesen közömbös.

2012. febr. 22. 21:28
 8/34 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit, hogy 28 éves vénasszony vagyok :D
2012. febr. 22. 21:29
 9/34 anonim ***** válasza:
Off. 25 évesen ilyen öreg lennék? Azt sem tudom, kik ezek, akiket felsoroltál.:-)
2012. febr. 23. 12:31
 10/34 anonim ***** válasza:

Ez az érzés úgy elmúlik majd, h észre se veszed. ez nem igazi szerelem, ez csak rajongás. Majd jön egy "igazi" fiú, akibe tényleg nagyon szerelmes leszel, és akitől viszonzást is remélhetsz, nem csak epekedsz utána és már csak nevetni fogsz ezen a butuska kis rajongáson!

Kívánom, hogy így legyen!

2012. febr. 23. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!