Van olyan, akinek 'sosem' vagy nagyon sok idő múlva múlik el, a sztár szerelme?
Köszönöm mindenkinek! :)) 28 évesen egyátalán nem vagy vénasszony
25 évesen, meg szerintem normális, hogy nem ismered Őket, ha nem nézel tv-t meg nem veszel hasonló újságot stb... Mert ezek ilyen mai sztárok :))
Utolsó: Ez az amit most jelenben nem szeretnék. Az a baj, Pestől nagyon messze lakok, és nem mostanában fogok tudni eljutni. Veszprém megyei vagyok, Pest megye messze van.
Én 14 éves koromig szerelmes voltam Billie Joe-ba a Green Day-ből. Kb. 3 évig. Azt hittem sose múlik el, még sírtam is néhányszor.
Aztán mikor 15 éves lettem, elkerültem középsuliba, megismertem ott nála jobb pasikat is, akikkel ráadásul beszélni is tudtam, és lehetőségem volt őket megismerni :P
Onnantól vége lett a "szerelemnek".
Bár a mai napig van egy olyan magyar együttes, amit imádok, majd minden koncertjükön ott vagyok, de azért ezt már nem tartom tinis rajongásnak, nem szövök róluk álmokat, meg semmi ilyesmi. De jóban vagyok velük :)
21/L
ezzel nincs baj, de azt ne csináld amit én, hogy 18 éves koromig rá se néztem a környezetemben élő pasikra mert annyira odavoltam egy színészért.
éveket vesztegettem el és most már bánom. :(
ma 20:42: Igazából most épp abban a szituban vagyok, hogy tényleg más fiúra nem is akarok és nem is tudok úgy ránézni, ami nem is baj, mert még nem érzem, hogy 14 évesen ennél több kellene, majd ha 2 év múlva is így érzem jó lesz leállni, addig nincs gond:)
ma 20:45: Johnny Deep 49 éves igaz? Te mennyi idős vagy? A többit nem ismerem, de Johnny Deep-et igen:)
ma 22:26:Pont ez a 'baj' amit még nem tartok ebben a korban bajnak, hogy a többi fiút tényleg teljesen kizárom. Nem akarok mást, én úgy érzem, most hogy fúj én csak vele tudnám elképzelni a csókot, mindent szóval értitek. De majd biztos találok egy igazit, addig pedig akár csoda is történhet :) Legalább 1 találkozás :)
szerintem ezen mindenki átesik tinikorban, és ilyenkor pont ez a normális. nem a bokorban kefélni valami jöttmenttel a diszkó után.
15-16 évesen nekem is volt 2 nagy szerelmem, magyar énekes-zenészek, mindkettővel találkoztam személyesen, az egyikkel elég sokat, majdnem minden pesti koncertjén ott voltam. nem kellett sok, hogy a nevemet is tudja. aztán amikor kiderült az egyik gyerekkori barátnőmről hogy a nagy "szerelmem" road-jával jár, elmesélte, hogy a fiatalember rólam is sztorizott neki :) összeállt a kép :)
18 évesen lett igazi szerelmem, utána már elmúlt ez a rajongás, de a mai napig szép emlékekkel gondolok rá.
ja, és van közös képem is az utóbbi énekessel :)
szerencsére mindig is normális ízlésem volt, tehát nem ezek nyálgép műbúzák voltak a rajongásom tárgya, hanem olyanok, akikről ma sem lenne ciki mesélni. :)
15 voltam mikor belezúgtam Harrison Fordba egy 37 éves kori filmje alapján. (Amúgy már akkor 50-en felül járt.)
Legalább 2 évig halálosan szerelmes voltam belé, míg egyszer egy öregkori fotóján megláttam a fülbevalót...Kész voltam teljesen...:) Aztán beleszerettem egy jóval jelentéktelenebb külsejű valódi srácba. Plátói volt örökre, de életem egyik legnagyobb szerelme volt 10 éven át. Néha még ma is vele álmodok.
De szerencsére azóta az agyamat resetelte egy valódi, nem plátói, viszonzott nagy szerelem és hamarosan a felesége leszek.
Kedves utolsó!
Nem vagyunk mi rokonok?XD
Én akkor "szerettem" bele Harrison Ford-ba,mikor 14 éves fejjel újranéztem a régi Star Wars-filmeket.Han Solo,hmmm...Azóta ez a "szerelem" elmúlt,de a mai napig az egyik kedvenc színészem.
Jelenleg,szégyen,nem szégyen,egy német cosplayerért(olyan emberek,akik animék vagy filmek szereplőinek öltöznek be)vagyok oda,a deviantart.com-on találtam rá az oldalára.Minden képét begyűjtöttem:S
Pedig már 25 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!