Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek 'sosem'...

Van olyan, akinek 'sosem' vagy nagyon sok idő múlva múlik el, a sztár szerelme?

Figyelt kérdés
pl: Egy 14-15 éves lány beleszeret Justin Bieberbe, vagy Robert Pattinsonban. De most csak mondtam valamit, miattam akár lehet Jared Letto is vagy Ian Somerhalderm Eric Saade, Taylor Lautner. De most csak mondtam valakiket, tegyük fel valaki magyarban, de lehet külföldit is venni ha úgy tetszik, van hogy az az érzés nagyon nehezen sok idő után múlik el? Miért van az, hogy én fiút úgy érzem sosem szerettem ennyire, nekem is volt olyan, hogy egyik osztálytársam tetszett, de ő érte nem sírtam. Normális ilyen korban, a sztárért rajongás (magyar sztár, az enyém) Lehetséges, hogy nagyon sok ideig nem fog elmúlni? (Amit most persze nem is szeretnék, mert jó nekem így) 14L
2012. febr. 22. 20:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Én Luke Skywalkerbe voltam nagyon nagyon szerelmes évekig.:D És akkor még nem volt így elterjedve az internet, így elég nehéz volt infókat gyűjteni róla. Ez tartott olyan 10-13 éves koromig. Utána volt egy kis Billie Joe nekem is:D Aztán mindig jött egy ilyen plátói szerelem, felsőbb évfolyamos fiúk voltak, kb. 1-2 évente váltották egymást, mikor már kezdtem kiábrándulni az egyikből, jött a másik. Mindig nyomoztam utánuk, kinéztem az órarendjüket a suli honlapjáról, próbáltam a közelükbe férkőzni, de nem nagy sikerrel. Örültem, ha egyik-másik visszaköszönt a folyosón. Visszagondolva nagyon szerencsétlen lehettem, de a legszebb emlékeim között lehetnek:) Aztán 17 évesen megismertem egy fiút, akinek végre én is tetszettem, itt maradt abba a nagy plátóskodás (bár ez is annak indult) 18 éves voltam, mikor összejöttünk, és a mai napig vele vagyok.:) 20L
2012. febr. 25. 08:20
 22/34 anonim ***** válasza:

Én nekem nem ilyen volt sztár szerelmem , tudom ,hogy az ilyenek lehetetlenek.

14/L

2012. febr. 25. 08:53
 23/34 anonim ***** válasza:

18 vagyok, és ha nem is "szerelmes" vagyok, de iszonyatos tiszteletet, megbecsülést, imádatot érzek egy mellesleg halott rockénekes iránt. esélyem sincs előrébb lendíteni vagy visszaszorítani az érzést, lévén hogy ő már nem él, de minden évfordulón (szülinap, halálának évfordulója) megemlékezek róla, egész nap a számait hallgatom. még a szobám falára is felfestettük a képét a barátnőimmel (tudom, gyerekes:))

egyébként régóta van barátom, akibe valóságosan szerelmes vagyok, és vele tervezem a jövőt, de szoktunk vele viccelődni, hogy ő mindig csak a második férfi lehet az életemben:)

2012. febr. 25. 09:13
 24/34 anonim ***** válasza:
20:45-ös vagyok :) 24 vagyok :)és igen, annyi, imádom, nagyon jól néz ki :) épp most megy a filmje :) Tommy Lee Jones még idősebb, de nagyon imádom őt is :) a rajongás nem kor függő. Jó színésznek vagy sármos pasinak bárkit tarthatsz, akiben megfog valami. lehetsz 14 vagy 74 :)
2012. febr. 25. 12:30
 25/34 A kérdező kommentje:

tegnap 23:08: Én sajnos nem találkoztam még velük mint már előbb leírtam, és elég messze is lakok Budapesttől, hogy találkozhassak velük. Hát nem tudom, hogy Őket lehet-e nyálbúzák közé sorolni, Ők is bandában vannak és mai banda, szóval ha azt vesszük a mai emberek többsége Őket is leb*zizná, de a lényeg, hogy szeretem Őt/Őket :)

ma 00:57:De aranyos volt ez, akkor rendben van minden, pont ebben a korban vagyok, és most nem is akarok mást :) Mire épp felmegyek középiskolába 15 éves leszek, elég ha addigra eljön a nagy igazi szerelem :)) Addig vagy még akár tovább is, jó lesz nekem Ő :)

ma 01:37:Nem ciki szerintem, van a sztárokban valami ami megfogja az embereket/lányokat, de én Őt tényleg nem a csillogó fények, és a színpad miatt. Én most úgy érzem, Őt azért szeretem aki Ő maga. Csak sajnos apa, így már hiába szeretem:) De azért remélem boldog :)

ma 08:20:Sok boldogságot nektek pedig:)) Legalább szép emlékeket hagytak. :)) Remélem ha elmúlik Ő, akkor is szép emlék marad, aki szerette, meg még most is tiszteli mint embert/sztárt, csak hát elmúlt. Undorodva nem akarok rá gondolni:))

ma 08:53Hidd el teljesen tisztába vagyok vele én is, de nem én kértem hogy szeressek belé, mikor megláttam, egy-két nap után leesett bennem, hogy Ő nagyon helyes, aztán már úgy érzem szeretem.

ma 09:13: Nem gyerekes, nekem is van a bandáról kint plakátom, 14. születésnapomra kaptam a barátnőimtől, saját maguk készítették. Szóval nem gondolom, hogy gyerekes lenne :))

ma 12:30: Pontosan:) ahogy a szerelem sem korra megy, így a rajongás sem korra megy:)

köszönöm a válaszokat:)

2012. febr. 25. 12:53
 26/34 anonim ***** válasza:

Én 12-13 évesen a Backstreet Boys nevű együttes (nem tudom, ez mond-e neked valamit...)egyik tagjába, Brian-be voltam "szerelmes". Biztosíthatlak afelől, hogy 100%-osan elmúlt azóta:D

26 N

2012. febr. 25. 21:43
 27/34 A kérdező kommentje:

[link]

Valószínűleg róla lehet szó:) Majd biztos elmúlik=) Még élvezem is ezt, csak pl: elég rossz volt, mikor beleéltem magam,és hírtelen megtudtam, hogy apa.. Amit más lehet nem is tud, de teljesen biztos vagyok én benne hogy az=( De nekem a lényeg, hogy boldog legyen:)

2012. febr. 25. 22:10
 28/34 anonim ***** válasza:

01:37 :DDD Én már 34 leszek hamarosan, de eszerint Harrison Ford még a 10-es fiatalabbak közt is szedett áldozatokat:)))

Han Solo, hát igen...Iszonyat jó pasi volt. Én tutira nem tudtam volna mellette felfigyelni Luke Skywalkerra:)))

De én a Hanover Streetben szerettem belé. Láttad? A sztori is elég l'amouros, na meg ez a pasi... Amúgy én mai napig azt mondom, teljesen valódi szerelem volt az is. Ha az életben szembejött volna velem nem sztárként, hanem hús vér pasiként, ugyanúgy belezúgok, ez tuti. Sose érdekeltek a sztárok, rajta kívül nem koncentráltam soha egy színészre sem, nem érdekeltek az akkor divatos zenészek sem.

Egyébként most is van egy kis titkos szerelmem, bár a nevét nem tudom. A Dr. House-ban játszik, a nevét se tudom:

[link]

Na, ő az:)Annyira arra a régi srácra emlékeztet, akit szerettem. Van benne valami kisfiúság és valami szomorúság, ami miatt megfogott. De ő se mint sztár érdekel, jó pasinak tartom és kész.

Ma már nem tudnék elérhetetlenbe annyira szerelmes lenni, hogy évekig sóvárogjak utána. Szerintem egy egészséges lelkű ember ebből kinő.

2012. febr. 26. 13:48
 29/34 A kérdező kommentje:
utolsó: Doktor Hause című film főszereplője szerintem, sokan bele vannak 'Zúgva', mondjuk engem nem Ő fogott meg :)) De akkor ez teljesen egészséges:)) Szeretek ilyen lenni, álmodzom de valaki a bokorban hempereg fiúval, így inkább leszek aféle 'gyerekes' a mi körünkben:) Köszönöm, a válaszokat
2012. febr. 26. 16:47
 30/34 anonim ***** válasza:

Dr. Robert Chase!!! Na igen, őt is nagyon szeressük!

Nekem amúgy ő a "nagy szerelem":

[link]

Ja, a második voltam :)

2012. febr. 26. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!