Ezek a lepontozások titeket nem idegesitenek?
Ebben a témában sokat szoktam válaszolni és mivel sokan is olvassák ezt a kategoriát ide irtam ki a kérdést hisz sok mindenkit érint.
Engem eléggé idegesit, hogy leirom normálisan segitökészen, szépen megfogalmazva trágár szavaktol és helyesirási hibáktol mentesen a normális válaszomat, és ugy levagyok pontozva és olyan kevés százalékom van mintha egy idiota lennék!
Juhééé!A lepontozóknak is megvolt mára az örömük!
Örülünk,hogy a hozzászólásainkkal az örömszerzési forrásodat segíthettük.;-)
ma 14:32
Engem nem zavar a hozzászolásod, söt... kifejezetten örülök neki. Hisz megkaptam a választ ezáltal a kérdésemre, hogy ez mind a gyerekes viselkedésü unatkozo, kommunikáciora képtelen buta ember aki csak annyit lát hogy van egy lefelé mutato kéz és ha arra rákattint jujj milyen vicces :))))
#28 sokkal ;)
ja és lepontoztam azokat is akik azóta írtak ;)
Én úgy gondolom, pontozni csak annak volna joga, aki kérdezett.Ő mennyit tudott hasznosítani a válaszból.
De aki bekiabál az oldalvonalról, pl csecsemőnevelési kérdésben, de nincs gyereke, aki a részeges apa kezelésére ad kinyilatkoztatást, de részeges embert csak messziről látott, és sorra kiosztja a negatívokat azoknak, akik mást gondolnak, mint ő - ennek nincs sok értelme. Annak sem, ha valaki dühös a világra, s minden olvasott véleményt sorra negatívan rendez le.
Kezdetben néztem, hogy akinek 90% körüli a besorolása, az biztos hiteles ember lehet, adhatok a véleményére. De aztán rájöttem, hogy a pontozás nem tárgyilagos.Lassan már 80% fölötti is alig van a fórumon.
Egyáltalán, miért ragaszkodnak ehhez az oldal üzemeltetői?
Igazad van, szerintem is csak annak szabadna pontoznia, aki kérdezett, csak ő döntheti el, hogy a válasz neki hasznos volt-e, vagy sem. Az oldal rossz ebből a szempontból.
Engem is állandóan lepontozgatnak, még olyan krédésnél is, ahol nincs hasznos, vagy nem hasznos válasz, eleinte rosszul esett, de most már tojok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!