Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes hosszútávban gondolkod...

Érdemes hosszútávban gondolkodni? 28 éves és a szüleivel lakik, bár érzem hogy szeret de azt látom hogy kényelmes? Nem tudom h tudna e küzdeni és ez elbizonytalanít.

Figyelt kérdés

..én határozott vagyok és azon a fázison amiben ő van én már évek óta túl vagyok .

Azt nem tudom hogy a komfortzónáján túlmutatat e szeretete irányomban. mert akkor derül ki hogy tényleg fontos vagyok neki ha hoz valódi áldozatokat is ,akkor mikor ez szükséges.

nem tudom h csak tanuló pálya vagyok ..vagy tényleg szerelemből szeret ..

Mit gondoltok ?

2012. febr. 21. 23:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat !

Munkája van, néha ambiciózusnak tűnik ..máskor nem annyira.

Ami leginkább zavar hogy még mindig az Anyukája főz meg mos rá. és volt egy szitu ami nagyon rosszul esett . Vettem menzáról kaját ,ahol dolgozom ott nagyon jó a konyha, másnapra vettem neki is meg magamnak is ,itt aludt én csomagoltam neki . Erre este azt mondta h kidobta mert büdös volt meg rossz ..és ezt kifejtette hosszan hozzátéve h ő nem ehhez van szokva. Kb mintha meg akartam volna mérgezni :O Én meg mondtam oké ,én ezt ettem és nekem semmi bajom nem volt tőle ,nekem ízlett is -ehhez meg gratulált. Utólag persze bocsánatot kért.de pont határon mozog az egész ,mert objektíve ,én se tűrném ezt el ,elég kemény tudok lenni ,csak valahogy mindig azért pont annyira kedves ,és pont annyira szerettet meg magát h nem tudom mi lenne a helyes .

2012. febr. 22. 13:22
 12/16 A kérdező kommentje:
27 vagyok ,és igen vágynák saját családra lassacskán. Az is érdekes hogy többször utalt rá hogy ő velem képzeli el a jövőt ,ami persze jól esik .Csak én nem mindig tudom h mégis van e így értelme.
2012. febr. 22. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy.Mindenesetre,már most élces megjegyzései,és az átlagosnál nagyobb igényei,meg elvárásai vannak a világgal,meg persze Veled szemben is (itt jön ki az,hogy elkényeztették). Nem az igyekezetedet értékeli,hanem a hibákat keresi.Ez azért elgondolkodtató.
2012. febr. 22. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a szitu,csak neki van tesója,a párom is 27 éves,én úgy látom hogy a párom és a tiéd tényleg el vannak kényelmesedve,már 6 éve hogy 1ütt vagyunk de még csak össze sem költöztünk.Nem tudom mikor lesz ez is,mivel én kb 2 év múlva gyereket szeretnék.

25/L

2012. febr. 22. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Képzeld ez kérdező, nem a fán terem a pénz, ezért lehet, hogy még akár ennél idősebben is sokan a szüleiknél laknak. Nem fognak a magadfajta konzumidiótává médiaagymosott buta libák kedvéért a fizetésük feléért kivehető albiba különköltözni, hogy aztán egy üres lakásba térjenek haza munka után. Az ember normál esetben nem gyűlöli a szüleit, így a társaságukat is értékeli. Te viszont a jelek szerint birtokolni akarod a barátodat, én a helyében ott hagynálak a francba. Hozz érte áldozatot te mellesleg, elvégre a férfi a főnök egy kapcsolatban, eleve.
2012. márc. 20. 22:57
 16/16 A kérdező kommentje:

utolsó mennyi indulat van benned ,sajnállak.én 22 évesen jöttem el otthonról társbérletbe ..tehát nem kell belehalni az önállósodásba ..-és jóban vagyok a szüleimmel. DE ez már mindegy is .az a lényeg mindenki a hasonlót találja meg. Jahh és tudod ha piára van havi 20-40 ezer ..akkor abból tuti lehet akár albiba is menni .. ezt csak ugy mellesleg a ffi társadalom ige nagy százaléka KÖLT arra a mi fontos ..arra ami nem .nem .ilyen egyszerű.

Csattanó: azóta már szakítottam.

2012. márc. 20. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!