Miért mondják ezt? Engem elbizonytalanít.
Ha egy puni "salátás" azt mondják rá hogy csúnya, szét van b@szva, undorító stb... Drága férfiak, köszönöm hogy ilyeneket mondotok, miközben ezek nem igazak. Nekem is ilyenem van, szűz vagyok szóval nincs szétkúrva. Hála nektek tök bizonytalan lettem, ezek után nem is tudom hogy fogok lefeküdni bárkivel is, azon félve hogy a haverjaival kitárgyalják hogy fuj milyen ronda volt...(ezeket láttam több ilyen kérdésben is...)
17/L
aki ilyneket ir az nem ismeri a nöi testet, ezenkívül egy "gép előtt hokizó szemüveges kocka"
ne szarj be. akivel majd egyszer lefekszel és nem egy szüz kocka lesz az nem fogja ezt mondani :)
34/f
Kedves kérdező, én nagyon szívesen elbeszélgetnék veled. Nem olyan hűdesok a tapasztalatom, viszont hűde intelligens vagyok! (Csak zárjólben jegyzem meg, hogy nekem bejön a salátás :P) Írnál privit...?
22F
Akkor ezt a hű,de undorítót tartsátok meg magatoknak, mert egyes lányoknak, ez hatással van az egész nemi életére.
Egyébként köszönöm!
Nincs mit, de a második hozzászólást talán elfelejtetted elolvasni...
...elejétől a végéig. Ha ez így van, kérlek pótold.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!