Miért mondják ezt? Engem elbizonytalanít.
Ha egy puni "salátás" azt mondják rá hogy csúnya, szét van b@szva, undorító stb... Drága férfiak, köszönöm hogy ilyeneket mondotok, miközben ezek nem igazak. Nekem is ilyenem van, szűz vagyok szóval nincs szétkúrva. Hála nektek tök bizonytalan lettem, ezek után nem is tudom hogy fogok lefeküdni bárkivel is, azon félve hogy a haverjaival kitárgyalják hogy fuj milyen ronda volt...(ezeket láttam több ilyen kérdésben is...)
17/L
én is olvasgattam, h úú, salátás és h csúnya.
összejöttem a szerelmemmel, és annyira hatással voltak rám ezek, h tök sokáig nem engedtem h lássa. elmagyaráztam neki, h nem szeretem, csúnya, salátás, és nem akarom, h kiábránduljon. nem értette, de tiszteletben tartotta.
aztán egyszer csak úgy szeretkezés közben egyszerűen minden kérdezés nélkül lejjebb csusszant, és megnézte. :) és az első szava az volt, h gyönyörű. lecseszett, h mit szégyellek én ezen, punci, és szép. kész.
minden punci szép, amelyik egészséges és tiszta.
akinek meg nem a te, hanem a nemi szerved számít, hát annak ne add oda magad. 17L
Én hallottam olyat, hogy valakinek kifejezetten ez tetszik, nekem nem tudom tetszene e, nem is igazán tudom elképzelni.
De most ha valakinek kevésbé szép a nemiszerve, azt is meglehet érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!