Mit mondjak szerelmemnek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szüz vagyok még...de barátommal este eljutottunk odáig hogy majdnem..csak aztán mégse persze én szerettem vna csak hát féltem mert nem tudtam h van e nála gumi és nem mertem megkérdezni,pedig eggyüttvagyunk már 7hónapja és nagyon szeretm na de m1 szal megfogalmaznátok nekem h hogy kérdezzem meg légyszives 17L2011. júl. 31. 20:59
1/4 anonim válasza:
Ő a szerelmed gondolom, akivel mindent meg kellene tudnod beszélni. Simán kérdezz rá, hogy van-e nála gumi.
3/4 anonim válasza:
18 év alatt nem ajánlott a fogamzásgátló, akár meddőséget is okozhat ritka esetben 18 év felett is! gondold meg
4/4 anonim válasza:
7 hónapja vagytok együtt és nem mered tőle ezt megkérdezni?! Bocsi,de ti beszélgettek egyáltalán?! Nyugodtan kérdezd meg tőle,mit kell ezen parázni? Mi lehet a legrosszabb? Ha azt mondja NINCS... Amúgy is, ha akarta a szexet, akkor általában a pasik felkészülnek az aktusra... BESZÉLGESSETEK ERRŐL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!