Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasinak bejovok ( gondolom), de valami mégis elbizonytalanit?
tehat a torténet: van egy pasi, vagyok en, egy ideje csetelunk ( személyesen csak novemberben tudunk talalkozni) . Most mar ott tartunk, hogy sokszor " kostolgatjuk egymast", pl: tegnap irta, lassan ideje aludni menni, de szeretne még velem beszélni.Erre viccesen megjegyeztem, hogy akkor tegye a laptopot az agyara. Erre annyit irt, az nem jo otlet, mert nem biztos, hogy csak a beszélgetésen jarna az esze. Majd ezzel folytatja: szeretné megsimogatni az arcom,majd hirtelen kapom ezt: " most megyek, nem kellene folytatnom, mert nem akarok kozonséges lenni, almos vagyok , szia ". Nekem is fontos ez a srac,nem egy testi kalandot keresek, amit furcsallottam, az az, hogy amikor mar érzed, hogy ' forrosodik a - igaz, még csak virtualis- levego, hirtelen abbahagyja. Vagy peldaul megjegyezte ezen beszélgetés alkalmaval: kezdesz az életem valos részévé valni,erre reagaltam azt, hogy te is nekem, és ez egyszerre furcsa és felkavaro. Ezekre a sorokra hirtelen annyit ir, érezhetoen zavarban lévén: "felejtsd el amit mondtam, hiszen még nem adodott lehetoségunk a valos talalkozasra, bocsanat a hulye gondolatokért, meg hat mi csak virtualis levelezopartnerek vagyunk."
Ma, egy emailben leirja, hogy nem aludt az éjszaka, mert ram gondolt, jo lett volna , ha elozo nap folytatjuk a megkezdett beszélgetésunket, de ugy gondolja, helyes dontés volt , hogy befejezte, majd kellemes napot kivan azzal:finoman csokollak, és tudd, egész éjjel a hajad cirogattam gondolatban .
Hetek ota levelezunk, az elejétol fogva azért is tisztelem, mert nem jott a mindenféle hulye csajozos szoveggel , de.. valoszinu bejovok neki, ugyanakkor egy eros ellenallast is érzek nala, ha egy picit is komolyabb vizek felé evezunk a beszélgetésben, rogton leblokkol, visszakozik, majd par mondat utan ujrakezdi, majd ujra leblokkol. Mintha nem tudna mit akar.. Szerintetek mi lehet emogott? Csupan ilyen személyiség? Azért tettem fel a kérdést, mert bevallom, mar azon is gondolkodtam, hogy lehet, megbeszélunk egy személyes talit, és nem jon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!