Befogadnátok-e magatok mellé egy középkorú özvegyasszonyt, aki férje elhalálozása után ideg összeroppanást kapott és most lelki problémákkal küzd?
Figyelt kérdés
Többek között nincs hol laknia és szüksége lenne egy korban hozzá hasonló vagy idősebb asszony társaságára, aki maga mellé venné és támogatná őt, beteg nyugdíjával együtt.2012. febr. 21. 15:04
11/17 anonim válasza:
Csak a nyugdíjáért semmiképpen. Meg ha beteg, akkor gondolom a kis nyugdíja bőven elmegy gyógyszerre, kajára stb. Ha lelkileg akarod támogatni, akkor fogadd be, persze ha nem vadidegen, de a nyugdíjára apellálni nem szép dolog.
12/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!
A legjobb lenne,ha egy állami otthonban kapna helyet,de arra sok pénz kell,de annyi sajnos nincs.
2012. febr. 21. 15:44
13/17 anonim válasza:
Attól függ, milyen a természete, ideális! esetben 2-3 hónapot próbaidőre megpróbálnám.
Ha nem jön össze, mindenki megy a maga útján.
14/17 anonim válasza:
Idegent nem. Rokont barátot természetesen igen, ha volna rá lehetőségem és a többiek sem bánnák, és még a pénze sem kéne.
15/17 anonim válasza:
Ha azért van mód elszeparálódni a lakásban, és én is egyedül vagyok, tennék egy próbát.Mind2 féltől nagy toleranciát kíván.Ha kilábal a problémáiból, lehet saját lábára áll. Ha nekem is szükségem lenne néha rá, mint társaság, én megpróbálnám.
16/17 anonim válasza:
Nem fog ebből jó dolog kisülni.
17/17 anonim válasza:
Rokonnal/baráttal tennék egy próbát, de egy idegent nem engednék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!