Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák ti is így viszonyultok...

Anyukák ti is így viszonyultok ehhez a kérdéshez?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok,kaptam 1 hétre 1500Ft zsebpénzt...Anyukám jelenlétében tegnap adtam egy hajléktalannak némi aprót,ami a pénztárcámban volt.Ma kifakadt rám,hogy ő dolgozott meg a pénzért,és ne adjam oda a hajléktalannak,mert ő dolgozott érte,majd ha én dolgozok meg érte,akkor azt csinálok,amit akarok!!!

Amúgy is én kaptam meg a pénzt,arról nem volt szó,hogy ő osztja be,hanem én...ez annyira durva,már 20 éves vagyok,miért bánik úgy velem,mint egy ötévessel?

2012. febr. 21. 08:39
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Te talán nem fogadnád el a pénzt?Azt mondod,ha valaki ajándékot akar neked adni,hogy köszönöm nem kérem?
2012. febr. 21. 16:03
 32/33 anonim ***** válasza:

Igaza van anyukádnak szerintem is.

Amikor majd megdolgozol a pénzért, akkor fogod látni igazán az értékét. Mennyi 100 Ft vagy éppen 1000.

2012. febr. 21. 19:42
 33/33 anonim ***** válasza:

"Nem hülyeségekre költöd vagy cigire hanem másokon segítesz rajta."

ja,így majd a csöves költi cigire meg piára. Én sem örültem volna anyukád helyében. De nem azért,mert én kerestem meg azt a pénzt,onnantól kezdve,hogy zsebpénzt adok a gyerekemnek költse amire szeretné . ( normális határokon belül) . hanem azért,mert tudom milyen a hajléktalanok nagy része . Olyan helyen doglozok ,ahol egész nap hemzsegnek,mindenki be van baszva,a kaja nem kell nekik . Arra sem veszik a fáradtságot,hogy a szállón lefürödjenek. A járdára szarnak/ hugyoznak... biztos van kivétel,de volt oylan is aki röhögve lobogtatta az ezreseket,hogy ennyit kodult össze,ebből minden nap betud baszni 2 hétig,meg sem éri elmenni dolgozni.

Undorító népség.

2013. jan. 30. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!