Nagyon szemét lennék a párommal ha tudta nélkül megtenném?
Figyelt kérdés
Született egy babánk és küldünk a nagymamájának egy megérkeztem képeslapot. Ő nem szeretne képeslapot és címet hozzá tenni mert hogy nem szereti. De én úgy gondolom megérdemli, hogy lássa is és ha szeretné akkor meg is látogathassa akkor is ha nincsenek jóban.2012. febr. 19. 19:41
1/11 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem. Hogy én tennék a piciről képet meg oda írnám a feladási címet.
2012. febr. 19. 19:42
2/11 anonim válasza:
Igen. Biztosan oka van, hogy nem akar hallani róla.
3/11 anonim válasza:
Nem jó ötlet, sőt, nincs jogod hozzá.
4/11 A kérdező kommentje:
Legalább akkor a képeket megérdemli.
2012. febr. 19. 19:49
5/11 anonim válasza:
BESZÉLJÉTEK MEG!
Ha annyira tiltakozik, akkor csak fényképet küldjetek szerintem.
6/11 anonim válasza:
Inkább ne add meg a címeteket, lehet, nem csak csupa dacból akarja eltitkolni előle. Lehet, hogy később elárulja utálata okát, aztán te is belátod, hogy jobb így, hogy nem küldted el a címet.
7/11 anonim válasza:
De miért érdemli meg? Ha azt akarod, hogy eltávolodjon tőled a párod, akkor legyen úgy, ahogy te akarod. Mert ez csak arról szól, hogy te mit akarsz. Miért akarsz kellemetlen perceket szerezni a párodnak? Nem bízol az ítélőképességében? Szerinted nem tudja eldönteni, hogy kivel akar kapcsolatban lenni és kivel nem? Lehet, hogy a nagyanyja csak fájdalmat okozott egész életében, te meg itt eljátszanád a Teréz anyát. Nekem úgy tűnik, hogy csak meg akarod mutatni, hogy te győzöl és az lesz, amit te akarsz. Nem kellene. Örüljetek a picinek, és őrizd a kis családodban a békességet!
8/11 anonim válasza:
Biztos bánt Téged, hogy rossz a kapcsolatuk, de nem kéne címet elárulni, ha mégis elküldöd a képet. Sőt én még, ha lehet másik városban is adnám fel! De azért előtte puhatolózzál, hogy mi az oka ennek az egésznek. Mint az Ő gyereke anyjának jogod van tudni!
23/N
9/11 anonim válasza:
inkább tudakold meg miért nincsenek jóban
és annak függvényében küldd
10/11 anonim válasza:
Nincs kinek dicsekednek a gyerekkel vagy mi? Semmi közöd hozzá, nyilván oka van, hogy miért NEM tartja vele a kapcsolatot semmiképpen sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!