Miért ilyen szemét a nővérem?
Apáék nem lesznek itthon a hétvégén.
Kihasználva az alkalmat akartam volna rendezni egy kis bulit, de a nővérem azt mondta hogyha megcsinálom akkor megmondja apáéknak.
Pedig ez a buli jó alkalom lett volna arra hogy összejöjjek a lánnyal akit kinéztem magamnak.
Viszont nekem el kell tűrnöm azt amikor áthívja a barátnőit és itt picsognak, sokszor a pasiját is áthívja.
12/F
Mert gondolom a nővéred már nem 12 éves :-)
Legyél türelemmel, csak pár év és már te is áthívhatod a barátaidat bulizni :-)
Kössetek egyezséget,ő is hívja át a barátnőt vagy a pasiját és mindenki hallgat!
Vagy beszéld meg apudékkal,hogy jöhessen át pár haverod!
háát szerintem a nővérednek igaza van bár pár barátot áthívhatnál
am a 14 éves lányba szerintem ne reménykedj
Először is:Ha barátnőket hívunk át,az nem buli.
2.Ha a nővéred már nem 12 éves,akkor megértem,főleg ha tudja,hogy valami csajt akarsz felszedni.
És miért ne reménykedj egy 14 éves lányban?A válasz tök egyszerű:mert még csak 12 éves vagy.Én (meg általában a lányok többsége) az idősebb,vagy egykorú barátot szeretne.
Engem 14 évesen nem nagyon érdekeltek a pasik,de ha választanom kell,még mindig az idősebb pasikra hajtok.
Nameg ha magasabb nálad,az van akinek gáz.
Remélem tudtam segíteni : )
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!