Nővérem kint van külföldön, mit küldhetnék neki Karácsonyra?
Figyelt kérdés
egy két ezer forintban gondolkozom, szereti az állatokat, sminkelni. 23 éves. Ugye jó, ha nem olyan nehéz és kibírja a szállítást :)2011. nov. 20. 13:28
1/6 anonim válasza:
Vegyél neki parfümöt annak mindenki örül.:)Kicsi és posta költség se sok.
2/6 anonim válasza:
Egy szép bonbon? Vagy egy magyar nyelvű könyv?
3/6 anonim válasza:
gondolj a személyiségére minek örülne jobban egy rúzsnak vagy valami vicces dolognak, vagy miről beszélt sokat, hogy mit szeretne kérdezd meg a barátait.
4/6 anonim válasza:
Kint él külföldön? Akkor csak valami magyar nyelvű könyv-dvd -t küldenék. Parfümöt bárhol tud venni... Na de egy Agata Krisztit magyarul....
5/6 anonim válasza:
Én a következőknek szoktam örülni, ha a családom küld valamit: Boci csoki, Duna szelet, Sport szelet, Dunakavics, Francia drazsé, szaloncukor (karácsonykor ennek örülök legjobban), Szerencsi csoki, Konyakmeggy. Arra is gondolj, h minél hamarabb küldd el. Már december elején érdemes, mert a karácsonyi forgalom elég nagy.
6/6 anonim válasza:
13.49 vagyok
Még szotyit is szoktam kérni, mert azt sem árulnak idekint.
Egyébként ebben az évben dvd-t kértem az otthoniaktól. A Valami Amerika 1-2-t. A másodikat sosem láttam még. Az elsőt meg csak azért, mert angol felirat van rajta, így a párom is érteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!