Mit vehetnék a 13,14éves öcséméknek karácsonyra? Minek örülnének?
Manapság már az sem gáz ha eléjük állsz és azt mondod például hogy:
Figyeljetek, van karácsonyra rátok szánva 5-5000,- forintom, mit szeretnétek belőle?
Mert lehet hogy neten rendelnek egy jó pólót amin valami csapat felirat van, vagy valami játékot esetleg más dolgot.
Nem baj ha nem meglepetés, az öröm nagyobb ha olyan dolgot kapnak ami tényleg az ő választásuk! :)
Első válaszadó vagyok ismét.
Nos akkor jól kitoltak veled az öcsik. :D
Sajnos egyéb ötletem nincs, bocsi. :)
Két 13-14 éves kislányt...:DDD
de pl. TV-játék (10e körül van)
esetleg vehetnél nekik focis számítógépes játékot, vagy egérpadot, paplan-és párna huzatot, focis írószereket...
remélem tudtam segíteni
Kicsit off, de:
Én Öcsém is 14 múlt, és én vettem neki egy amerikai rendszámtáblát a nevével, mivel most lett felújítva a szobája és ilyen hangulatú lett a parketta is, + a régi kocsink rendszáma is a falon van. Gondoltam jól fog mutatni. Emellé még szeretnék valamit, nagyon szereti az ilyen magyaros dolgokat. Gyakran nézzük együtt a Turul bolt kínálatot, így valószínűleg onnan fogok még valamit választani. De ha nem, akkor születésnapjára, tuti onnan kap valamit. :)
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!