Mit vegyek a páromnak karácsonyra?
Ti tudjátok már,hogy mit vesztek a párotoknak?
Fogalmam sincs,mit tudnék neki venni.
Kb. 10ezer ft értékben szeretnék neki ajándékot!
Szereti a focit (de nem focizik, így szerintem kilőve az apróbb csecsebecse), a számítógépes játékot (ebből is csak a WoW-ot), és vállalkozóként dolgozik,tehát ahhoz se tudnék mit venni.. mindene megvan, talán,amit lehetne,az telefon.. a baj ott van,hogy úgy előfizut nem akarok, meglévő van, és hűség van rá aláírva 2évig, szóval cserélni sem tudok.. a telefonja baromi ratyi,így arra gondoltam,hogy mi lenne, ha vaterán néznék neki valami újabbat, és azt kapná tőlem? szerintetek? vagy nem illik használt ajándékot adni? újra nincs pénzem.. 2éve együtt vagyunk,szóval ilyen nincs,hogy "ciki",vagy nem..:)
várok tippeket ! köszönöm!
Első vagyok
Nem gáz használtan venni! Nem az a lényeg, hogy milyen, mennyi pénz, stb., hanem, hogy gondoltál rá és meglepetést akartál vele! Szerintem, nem fogja zavarni, hogy használt készülék!
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Nem igazán szokott olvasni, igazából ideje sincs rá,és nem is szereti a könyveket!
Viszont,ha azt mondjátok,hogy a telefon nem rossz ötlet,akkor lehet nézek neki valami jó,férfias telót! erre tippek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!