Mit vegyek a páromnak karácsonyra?
November 14-én leszünk egy éve együtt, augusztus óta a menyasszonya vagyok. Együtt élünk, meg van mindenünk. Ő nem iszik csak sört.
Mit vehetnék neki Karácsonyra...meg egyáltalán szülinapra, névnapra???
Nem egy nagy sportnéző, de a Forma-1-et nagyon szereti.
Illatszerben nagyon válogatós, azt nem merek venni neki. A ruhára ugyan ez vonatkozik. Ékszert feleslegesen vennék, mert olyan helyen dolgozik (géplakato) ahol nem hordhatja -- és nem is nagyon szereti -- Cigi tartóra gondoltam, de ahogy a múltkor nézelődtünk egy ajándékboltban, azt mondta rá, hogy "Tudod ki pakolgatná a dobozból ebbe".
"Szerintem kérdezd meg mit szeretne."
Mindig azt mondja, hogy semmit, vagy hogy Téged :)
Ha mindenetek megvan, akkor valami vicces dolgot, bigyoshop.hu-n találsz sok érdekes hülyeséget, vagy épp hasznos butaságot :-))
Érdemes megnézni, nekem már jópár dolog megtetszett, amiket majd szépen apránként megveszek... Páromnak is tetszettek... :-)
Ne egy ajándéktárgyat vegyél, hanem vidd el valahová!
Ha mégis azt akarsz akkor a cigisdoboz helyett gravírozott öngyújtó-én mondjuk ilyeneket sosem vennék, de ha ő használja és neked is tetszik.
Játszatok!
Egyezzetek meg, hogy mindketten adtok a másiknak egy listát, kb. 15-20 féle dolgot felsorolva, hogy mit szeretne, minek örülne. Az lesz a meglepi, hogy azokból melyiket kapja?
Persze meglehet, hogy utána jön valami jobb ötlet, mint a listákon szereplő dolgok, de annál nagyobb lesz a meglepetés. :))))
Szerdán hallottam a rádióban egy tök jó ötletet:
A csajszi adott a párjának 3 általa készített ajándékkártyát, amit bármire beválthatott Bármilyen téren...:-)
Szerintem ez egész jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!