Mit vegyek páromnak Karácsonyra?
Max. 10.000 HUF-ot szánnék (nem kevés szerintem) az ajándékra, de sajnos nincs semmi ötletem. Nem szeretnék dísztárgyat, mütyüröket venni, ami a polcon porosodna. Hasznos dolgot vennék. Ostoba ötletek kíméljenek (pl. vibrátor, plüssállat).
F/30
Gondolom, nő a párja....
Vegyél neki egy parfümöt, annak minden nő örül. Mivel holnapután szenteste, ezért már nem sok válogatási lehetőséged van. Esetleg menj be egy nagyobb könyvesboltba, ott is találhatsz olyat, aminek örülne a párod. Rengeteg szuper könyv van nagyon jó áron pl. az Alexandrában.
Köszönöm a segítséget.
Mivel egy komplett / :) / család vagyunk kitaláltam, hogy veszek belépőt a Tropicariumba.
Eszembe ötlött még az elektromos fogkefe is. Nem tudom. Hasznosat szeretnék.
Igen a párom nő és két kis gyermekünk is van.
Konyhai eszközöket neee!
Biztos van olyan, amire már jó ideje vágyik, vagy tetszik neki. Praktikus dolgoknak nincs értelmük,hogy néz ki egy teflon a fa alatt?
Vehetsz neki könyvet, vagy könyvutalványt,cd-t a kedvenc előadójától,esetleg egy apróbb ékszert,érdeklődésének megfelelő dolgokat..
Miért ne lenne jó a konyhai eszköz?Az én nővérem már az elmúlt 2 évben is konyhai dolgokat kér karácsonyra is és szülinapra is.Így legalább olyat kap amire vágyik és nem neki kell megvennie. Nem a külcsinről szól az ajándékozás, hogy most hogyan néz ki, hanem hogy örömet okozzunk a másiknak és ezzel magunknak is.
És mi van azokkal akik karácsonyra autót vagy biciklit akarnak, most akkor azért nem veszik meg,mert hülyén néz ki a fa alatt, vagy mert nem fér be alá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!