Mit vegyek a páromnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
November 14-én leszünk egy éve együtt, augusztus óta a menyasszonya vagyok. Együtt élünk, meg van mindenünk. Ő nem iszik csak sört.
Mit vehetnék neki Karácsonyra...meg egyáltalán szülinapra, névnapra???
2011. okt. 7. 19:11
11/14 anonim válasza:
vegyel neki cigi leszoktato gyogyszert, tapaszt
12/14 anonim válasza:
hát azt ajánlom dob be magadat neki! vegyél neki valami márkás cigit :) de ne 560ft-ért tényleg márkásat! 1650ft-ért! vegyél neki valami laza gyújtót vagy valami édeset!masszírozd meg a vállát súgd a fülébe azt hogy:"van egy meglepetés a háló szobába" és kapd el valami olyannal amit nagyon szeret! ami már ránk nem tartozik! :)Remélem segítettem!
13/14 anonim válasza:
Gravírozott cigitartót,gravírozott gyújtóval.Biztos lehetsz benne,hogy át fogja pakolni!Az én páromnak volt egy ócska pénztárcája,az istennek nem tudtam lebeszélni róla,hogy vegyünk másik.Aztán vettem neki egyet és azóta imája,a régit saját kezűleg magától dobta el.
14/14 anonim válasza:
Ne vegyél semmit neki: Csinálj kényeztető napot neki ami csak róla szól: Maszirozd meg, főzd és süsd meg a kedvencét vacsira és ugy várd haza. Találj ki valami pajkos játékot ami rá vezeti a szexre: Maszás jó ki induló pont lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!