Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen szemét a nővérem?

Miért ilyen szemét a nővérem?

Figyelt kérdés

Apáék nem lesznek itthon a hétvégén.

Kihasználva az alkalmat akartam volna rendezni egy kis bulit, de a nővérem azt mondta hogyha megcsinálom akkor megmondja apáéknak.

Pedig ez a buli jó alkalom lett volna arra hogy összejöjjek a lánnyal akit kinéztem magamnak.

Viszont nekem el kell tűrnöm azt amikor áthívja a barátnőit és itt picsognak, sokszor a pasiját is áthívja.

12/F

2011. dec. 14. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

am velem is volt már ilyen h az a hülye nővér nem enged semmit de valahogy túléltem

(nekem először 14 évesen volt pasim és ő 16 volt)

16L

2011. dec. 14. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
12 évesen nem lehet bulit rendezni. Ilyen idosen még estimese, pizsi és alvás.
2011. dec. 16. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Talán van annyi esze, hogy elképzelje, milyen bulit akarsz te tartani, ha az kell hozzá, hogy a szülők elhúzzanak.

A felelősség meg az ő nyakán lenne, és minden hülyeségedért őt vennék elő elsősorban.

12 évesen még egy kis seggdugó vagy őszintén szólva. Ha bulit akarsz, állj az ősök elé és tőlük kérj engedélyt, akkor a te sarad lesz minden. Esetleg tarts olyankor bulit, ha apádék is otthon vannak.

És jah, biztosíthatlak, hogy egy 14 éves lányt még két nap erejéig sem fogsz tudni lekötni. De sok sikert.

2011. dec. 17. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!